Nieuwste Marvel: Ultimate Alliance 3: The Black Order X-Men Trailer

Nieuwste Marvel: Ultimate Alliance 3: The Black Order X-Men Trailer

Nintendo of America heeft een nieuwe trailer geplaatst voor Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order. De nieuwe trailer bevat de X-Men, een van de helden die in het spel verschijnen.

video
play-rounded-fill

Over MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order

Stel je ultieme team van Marvel Super Heroes samen uit een enorme cast waaronder de Avengers, de Guardians of the Galaxy, de X-Men en meer! Werk samen met vrienden om galactische verwoesting te voorkomen door toedoen van de gekke kosmische tiran Thanos en zijn meedogenloze warmers, The Black Order wanneer de MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order-game 19 juli 2019 vrijgeeft!

De MARVEL ULTIMATE ALLIANCE-serie keert voor het eerst in 10 jaar terug – met een nieuwe actie-RPG – exclusief op Nintendo Switch! Stel je ultieme team van Marvel Super Heroes samen uit een enorme cast waaronder de Avengers, de Guardians of the Galaxy, de X-Men en meer! Werk samen met vrienden om galactische verwoesting te voorkomen door toedoen van de gekke kosmische tiran Thanos en zijn meedogenloze warmmakers, The Black Order.

In deze nieuwe verhaallijn verenigen helden en schurken zich in een race over het Marvel-universum om de Infinity Stones te vinden voordat Thanos en The Black Order ze gebruiken om kosmische chaos los te laten. Van Avengers Tower tot het X-Mansion en verder, elke stop op de gevaarlijke zoektocht om Thanos te dwarsbomen resulteert in onverwachte botsingen van fan-favoriete personages en iconische locaties.

Kom dichter bij de actie door het beeld te verschuiven naar een ‘Heroic Camera’-perspectief over de schouder – een serie die eerst een meeslepende manier biedt om een ​​speler of multiplayer op maximaal vier systemen te spelen. Speel online, offline via lokale draadloze netwerken of geef een Joy-Con-controller gewoon door aan een vriend, zodat ze lid kunnen worden van uw team. Met een ander paar Joy-Con-controllers (afzonderlijk verkrijgbaar) kunnen vier spelers samenwerken op één systeem! Dankzij de co-op-mogelijkheden voor drop-in / drop-out kunnen spelers naar believen hun eigen ‘Ultimate Alliance’ maken.