Nieuwste trailer Relationships voor My Time At Portia

Nieuwste trailer Relationships voor My Time At Portia

Team17 en Pathea Games hebben een nieuwe trailer uitgebracht met relaties in My Time in Portia. In My Time in Portia kun je veel unieke dorpelingen ontmoeten, vriendschap sluiten en met elkaar trouwen.

video
play-rounded-fill

Over My Time At Portia

Team17, een wereldwijd spellenlabel, creatieve partner en ontwikkelaar van onafhankelijke, premium videogames en China-gebaseerde onafhankelijke ontwikkelaar Pathea Games hebben vandaag een nieuwe trailer uitgebracht voor de charmante My Time in Portia, die momenteel beschikbaar is op pc en naar Xbox One gaat, PlayStation 4 en Nintendo Switch ™ dit voorjaar.

De nieuwe trailer richt zich op de vele unieke dorpelingen die je kunt ontmoeten, vriendschap kunt sluiten en romantiek hebt tijdens je verblijf in Portia.

Bouw aan deze relaties door je mede-Portiers te leren kennen, geschenken te geven, rock, papier, schaar te spelen en deel te nemen aan festivalevenementen zoals hete potten samen koken of sneeuwbalgevechten tijdens de Winter Solstice.

Als het tijd is voor een date, heeft Portia genoeg opties. Wat dacht je van een maaltijd voor twee aan de ronde tafel? Of je kunt indruk op je partner maken door ballonnen in de schietgalerij te laten knallen. Meer avontuurlijke stellen kunnen vanuit een paard genieten van de bezienswaardigheden of een cruise bij zonsondergang maken in een heteluchtballon!

Beginnend te voelen dat liefde in de lucht is? Beken uw gevoelens door uw partner een hartknoop te geven en een romance op te wekken die u toestaat om op romantische dates te gaan, en als u kiest, trouwen!

My Time at Portia is nu verkrijgbaar voor pc via Steam, GOG en de Epic Games-winkel en zal in het voorjaar van 2019 naar Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch ™ gaan.