Nikkei: Nintendo Switch Mini medio 2019

Nikkei: Nintendo Switch Mini medio 2019

De Japanse financiële krant Nikkei heeft een rapport gepubliceerd waarin de plannen van Nintendo voor de Nintendo Switch in 2019 worden beschreven.

Nintendo Switch Mini

Ten eerste heeft Nikkei onthuld dat Nintendo een kleiner en goedkoper model (Nintendo Switch Mini genaamd) van de Nintendo Switch maakt, dat ergens halverwege 2019 zal worden gelanceerd.

Nikkei zegt dat deze informatie afkomstig is van leveranciers en game-ontwikkelaars die door Nintendo werden geïnformeerd over de plannen. Hoewel Nintendo heeft geweigerd commentaar te geven, zegt een persoon die bekend is met de plannen dat de Switch Mini “gemakkelijker uitvoerbaar is” en “de installatiebasis “. Het zal echter bepaalde functies missen.

Nieuwe service

Het volgende dat Nikkei meldde, was het creëren van een nieuw type dienst vergelijkbaar met Nintendo Switch Online dat fans van videogames zou aantrekken, die gepland zijn om medio 2019 te beginnen. De dienst is bedoeld voor mensen die grote sommen geld betalen voor microtransacties.

Nikkei heeft in het verleden bepaalde dingen geregeld, zoals de Nintendo DSi en Nintendo 3DS XL, dus we zullen hun verslag een beetje serieus moeten nemen.

Ook al is het Nikkei die dit rapporteert … we nemen het met een beetje zout.