Nindies Direct samengevat

Nindies Direct samengevat

Nintendo presenteerde meer dan een dozijn onafhankelijke games die in 2018 naar de Nintendo eShop op de Nintendo Switch-console kwamen. Deze ‘Nindies’, de term voor onafhankelijke ontwikkelaars die games maken voor Nintendo-systemen, creëren unieke ervaringen die in meerdere genres vallen.

Inclusief stealth actiegames zoals Mark of the Ninja Remastered, tactische role-playing games zoals Banner Saga 3 en ritmische ‘bullet hell’-games zoals Just Shapes and Beats.

En vanwege de unieke kenmerken van Nintendo Switch kunnen al deze onafhankelijke spellen thuis of onderweg worden gespeeld.

Hoogtepunten Nindies Showcase

Mark of the Ninja Remastered van Klei Entertainment: Oorspronkelijk uitgebracht in 2012, komt deze high-definition remaster van de veelgeprezen stealth actiegame dit najaar. De game geeft spelers echt het gevoel van een ninja, omdat ze stilte, behendigheid en scherpzinnigheid gebruiken om prachtig ontworpen 2D-niveaus te navigeren.

Banner Saga 3 van Versus Evil: als de epische conclusie van de bekroonde Banner Saga-trilogie van volwassen, verhaalgestuurde rollenspellen, moeten spelers zich schrap zetten voor zware veldslagen, moeilijke keuzes en tragische verliezen. Banner Saga 3 wordt deze zomer gelanceerd. De originele twee games, Banner Sagaand Banner Saga 2, komen ook naar Nintendo Switch. De persoonlijke verhalen, vorderingen en keuzes van spelers uit de eerste twee games worden overgedragen aan Banner Saga 3.

LUMINES REMASTERED van Enhance Games: een bombastische harmonie van licht, geluid en intense puzzelactie maken deze HD-remake van de originele, veelgeprezen LUMINES zo onvergetelijk om alleen te spelen als het is met een vriend in de lokale multiplayer. LUMINES REMASTERED lanceert in het voorjaar op Nintendo Switch.

Just Shapes & Beats van Berzerk Studio: Dit “muzikale bullet hell” -spel is misschien een heel eigen genre! Navigeer dodelijke vormen solo of in lokale of online co-op multiplayer, alles naar een soundtrack gecomponeerd door 20 chiptune-artiesten. Just Shapes & Beats wordt gelanceerd als een getimede console exclusief voor Nintendo Switch in deze zomer.

Reigns: Kings & Queens van Nerial en Devolver Digital: als een vorst van de moderne tijd staan ​​spelers voor een schijnbaar oneindige reeks verzoeken van boeren, bondgenoten en vijanden. Door naar links of rechts te vegen in het spel, leggen spelers hun wil op aan het koninkrijk. De Nintendo Switch-versie van Reigns: Kings & Queens, die dit voorjaar wordt uitgebracht, biedt een exclusieve lokale coöperatieve multiplayer-modus.

The Messenger van Sabotage en Devolver Digital: met de Messenger kunnen spelers het spel transformeren van een 8-bit platformer naar een prachtig weergegeven 16-bit tijdreizig avontuur. Spelers zullen upgrades, nieuwe vaardigheden, verborgen niveaus en grote snelloopmogelijkheden vinden tijdens hun reis door een vervloekt land. De Messenger wordt deze zomer op Nintendo Switch gelanceerd.

Fantasy Strike from Sirlin Games: in een wereld waar fantasie vechtsporten ontmoet, kan alles een wapen worden. Deze prachtige vechtgame maakt gebruik van genuanceerde mechanica met eenvoudige combo’s en eenvoudig uit te voeren speciale bewegingen in de lokale * of online multiplayer-modus **. Fantasy Strike komt deze zomer naar Nintendo Switch.

Pool Panic van Rekim en Adult Swim Games: meer dan 100 levels wachten op spelers in dit spel, waarin alles – van jungles tot woestijnen tot steden – een gigantisch cartoonspel is van pool. Het vreemde en wilde spel heeft de optie om te spelen in de lokale multiplayer met maximaal vier spelers *. Pool Panic lanceert dit later op het jaar op Nintendo Switch.

Garage van tinyBuild Games: Geïnspireerd door het glorieuze bloederige VHS-tijdperk van B-films, is Garage een top-down shooter in een gruizige onderwereld. Dood hordes levende doden met behulp van een verscheidenheid aan wapens en vaardigheden. Garage lanceert dit voorjaar het eerst op Nintendo Switch.

Light Fall van Bishop Games: dit platformavontuur brengt spelers naar de vergeten wereld van Numbra, waar ze hun omgeving moeten beheersen door de Shadow Core te manipuleren, een magische doos die wordt gebruikt om ze de lucht in te sturen. In de Speedrun-modus kunnen spelers hun vrienden of zelfs de snelste spelers ter wereld racen om op de online ranglijsten te plaatsen. Light Fall lanceert als eerste op Nintendo Switch als een getimede console exclusief dit voorjaar.

Bomb Chicken from Nitrome: Wie zou geen ouderwetse kippenplatformer willen spelen? Dat is de vraag van Bomb Chicken, een snel spel dat actie, puzzels en arcade-gameplay combineert. Leg bommen om te ontsnappen aan lastige situaties en ontdek geheime gebieden wanneer Bomb Chicken als eerste op Nintendo Switch lanceert deze zomer.

Pode van Henchman & Goon: Twee onwaarschijnlijke reisgenoten gaan op avontuur in dit coöpspellende puzzelspel. Pode is geïnspireerd door de Noorse kunst en cultuur, wat resulteert in verbluffende omgevingen en gameplay. Pode lanceert dit voorjaar.

West of Loathing van Asymetric: ten westen van Loathing is een slapstick-komedie stokfiguurtje Wild West-avontuurlijk rollenspel. Het hilarische spel vol puzzels, speurtochten en turn-based-gevechten wordt gelanceerd op Nintendo Switch als een exclusieve console dit voorjaar.

Bad North van Plausible Concept and Raw Fury: bewapentroepen, verdedigt de verdediging en beschermt burgers in dit rogue-lite real-time strategiespel. Het Viking-thema Bad North lanceert deze zomer het eerst op Nintendo Switch.

Een hele hoop toch?

Bekijk de Nindies Showcase

Heb je de Nindies Showcase gemist of heb je liever video? Nou bekijk het hier dan;

video
play-rounded-fill

Wat vondt jij de beste melding?