Nine Witches: Family Disruption aangekondigd

Nine Witches: Family Disruption aangekondigd

Blowfish Studios en Indiesruption kondigden Nine Witches: Family Disruption aan, een occult avonturenspel met alternatieve geschiedenis dat naar Nintendo Switch komt.

Nine Witches: Family Disruption, de komische occult adventure game met alternatieve geschiedenis van Blowfish Studios en Indiesruption, roept bovennatuurlijke kapsels op voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en Steam voor Windows PC in Q2 2020.

video
play-rounded-fill

Over Nine Witches: Family Disruption

Er gebeurt iets vreemds in Sundäe, een rustiek dorp aan de noordwestkust van Noorwegen. Terwijl de branden van de Tweede Wereldoorlog woeden, zijn leden van de Okkulte-SS-divisie van het Derde Rijk neergedaald in het gehucht, gebruikmakend van een mystieke kracht om een ​​verschrikkelijke slag toe te brengen tegen de geallieerde troepen. Onder direct bevel van de premier van het Verenigd Koninkrijk, professor Alexei Krakovitz, een vierzijdige Russische expat die bekend staat om zijn onderzoek naar de occulte wetenschappen, en Akiro Kagasawa, de bekwame assistent van de professor, komen aan in Scandinavië om rapporten van hekserij te onderzoeken en een einde te maken aan de Nazi’s helse machinaties.

Verken de gemeenschap van Sundäe en kruising paden met meer dan 70 eigenzinnige en excentrieke karakters terwijl het duo antwoorden zoekt op bovennatuurlijke enigma’s. Verzamel aanwijzingen en ontrafel een mysterie als deze onwaarschijnlijke helden. Kruis van de wereld van het leven naar het rijk van de doden als professor Krakovitz, wiens vermogen om het astrale vlak te doorkruisen hem in staat stelt door lichamelijke barrières te gaan en zwakzinnige individuen te bezitten zonder de grenzen van zijn rolstoel te verlaten.

Kom in contact met geesten om meer te weten te komen over de angstaanjagende geschiedenis van de regio als Krakovitz of schakel over naar Kagasawa wanneer situaties een fysieke aanraking nodig hebben, zoals veerponten om puzzels op te lossen of de strijd aan te gaan met de Duitsers en andere wereldse entiteiten in side-scrolling actiegevechten.

Geniet van het landschap van Sundäe, tot leven gebracht met prachtige, retro-geïnspireerde pixelart en een komisch verhaal druipend van vrolijk absurde, donkere humor. Bereid je voor op het onverwachte als het heroïsche paar de ene bizarre situatie tegenkomt tijdens de kruistocht om het Derde Rijk te stoppen. Help hen te doen wat nodig is om de wereld te redden van de kwaadaardige plannen van de Okkulte-SS.

“Nine Witches: Family Disruption werd geboren uit mijn verlangen om wereldgeschiedenis te combineren met magie en mijn persoonlijke gevoel voor humor”, aldus Diego Cánepa, ontwerper, Indiesruption. “Ik ben dankbaar dat Blowfish Studios hun krachten gebruikt om me te helpen het spel naar consoles en pc te brengen, zodat spelers over de hele wereld van dit verhaal kunnen genieten.”

Nine Witches: Family Disruption zal beschikbaar zijn op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en Steam voor Windows PC in Q2 2020 voor $ 19,99 USD / € 17,99 / £ 15,99 / $ 24,99 AUD. Het biedt ondersteuning voor de talen Engels, Spaans, Duits, Frans en Portugees.

Ad