Nine Witches: Family Disruption – Eerste 16 minuten

Nine Witches: Family Disruption – Eerste 16 minuten

Ben je klaar om het bizarre verhaal van Nine Witches: Family Disruption op Nintendo Switch te bekijken? Dankzij Nintendo Hall kun je de eerste 16 minuten bekijken.

Nine Witches: Family Disruption ziet spelers de bizarre gemeenschap van Sundäe verkennen tijdens de Tweede Wereldoorlog – en paden kruisen met meer dan 70 eigenzinnige en excentrieke personages terwijl ze antwoorden zoeken op bovennatuurlijke raadsels!

video
play-rounded-fill

Over Nine Witches: Family Disruption

In oktober 1944 gebeurt er iets vreemds in Sundäe, een rustiek Noors stadje waar een mysterieuze donkere maan aan de hemel hangt en onzekerheid onder de inwoners veroorzaakt.

Terwijl de Tweede Wereldoorlog voortduurt, arriveert de Okkulte-55, een geheime divisie van het Derde Rijk, in Sundäe om een ​​eeuwenoude vloek te ontketenen, in een wanhopige daad om de loop van de oorlog te veranderen.

Alexei Krakovitz, een quadriplegische professor in occulte wetenschap, en Akiro Kagasawa, zijn trouwe assistent, worden naar Noorwegen gestuurd voor een geheime missie om het mysterie te ontrafelen en de wereld te redden van de Okkulte-55-klauwen.

Een origineel verhaal met absurde duistere humor, doorzeefd met excentrieke personages, duivelse uitvindingen, puzzels, occultisme, pratende doden, heksen, wormen, een mysterieus feest en een oude vloek die het menselijk ras bedreigt.

Een avontuur dat zo waanvoorstellingen heeft dat je erdoor gaat ijlen!

Ha-ha!

Kenmerken:

  • Uniek origineel verhaal. (99,999999% GEGARANDEERD)
  • Actie-avontuur voor één speler en twee personages met puzzeloplossende elementen.
  • Sluit je aan bij professor Alexei Krakovitz en zijn trouwe Japanse assistent, Akiro Kagasawa, in hun heroïsche kruistocht tegen de Okkulte-55.
  • Illustraties in retro-pixelstijl.
  • Een eigenzinnige cast van personages!
  • Bezoek Sundäe, een onderdrukt dorp aan de noordwestkust van Noorwegen.
  • Praat met de doden.

Nine Witches: Family Disruption is nu verkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop voor $ 19,99 USD.