Ninja Gaiden: Master Collection – Fysieke editie aangekondigd

Ninja Gaiden: Master Collection – Fysieke editie aangekondigd

Koei Tecmo onthulde Ninja Gaiden: Master Collection – een bundel met drie games met Ninja Gaiden Sigma, Ninja Gaiden 2 Sigma en Ninja Gaiden 3 Razor’s Edge met extra content.

Als je een Engelse fysieke release wilde hebben om toe te voegen aan je Nintendo Switch-collectie, dan is dit je kans!

Playasia heeft aangekondigd dat de Ninja Gaiden: Master Collection inderdaad een Aziatisch-Engelse fysieke release krijgt voor Nintendo Switch – die naar verwachting vanaf 10 juni 2021 zal verschijnen. Voorlopig toont de lijst van de game het voorlopige hoesontwerp hierboven en bevestigt dat alle drie de games op de cartridge zullen staan.

Over Ninja Gaiden: Master Collection

Drie extreem snelle en intense ninja-actiegames zijn nu beschikbaar in één pakket!

Geniet van 3 games uit de NINJA GAIDEN-serie in deze enkele collectie.

De nostalgische maar tijdloze snelle actie van de serie speelt zich af op de nieuwste hardware, dus kijk uit naar verhitte gevechten met angstaanjagende tegenstanders!

Naast Ryu Hayabusa zijn ook de vier vrouwelijke personages Ayane, Rachel, Momiji en Kasumi speelbaar. Koppel favoriete personages en wissel tussen personages tijdens gevechten.

De heldinnen in deze titel zijn dezelfde als de originele versies. Bovendien verschillen de personages die kunnen worden afgespeeld en de scènes (modi) voor elke titel.

De meeste van de eerder uitgebrachte spelmodi en DLC-kostuums voor elke titel zijn opgenomen in deze spannende collectie. Naast Ryu Hayabusa hebben alle andere personages ook veel verschillende kostuums om uit te kiezen, waardoor gevechten vol actie in outfits naar keuze mogelijk zijn.

Ninja Gaiden: Master Collection bevat:

  • NINJA GAIDEN Sigma (NINJA GAIDEN Σ)
  • NINJA GAIDEN Sigma 2 (NINJA GAIDEN Σ2)
  • NINJA GAIDEN 3: Razor’s Edge
  • Klassieke kostuums
  • DLC-kostuums
Ad