Ninja Gaiden Master Collection komt!

Ninja Gaiden Master Collection komt!

De klassieke Ninja Gaiden-serie komt naar de Nintendo Switch van Team Ninja . Geniet van de intensiteit van de veelgeprezen NINJA GAIDEN-serie wanneer NINJA GAIDEN: Master Collection op 10 juni naar de Nintendo Switch komt.

video

Over Ninja Gaiden Master Collection

Geniet van 3 games uit de NINJA GAIDEN-serie in deze enkele collectie.

De nostalgische maar tijdloze snelle actie van de serie speelt zich af op de nieuwste hardware, dus kijk uit naar verhitte gevechten met angstaanjagende tegenstanders!

Naast Ryu Hayabusa zijn ook de vier vrouwelijke personages Ayane, Rachel, Momiji en Kasumi speelbaar. Koppel favoriete personages en wissel tussen personages tijdens gevechten.

  • De heldinnen in deze titel zijn dezelfde als de originele versies. Bovendien variëren de personages die speelbaar zijn en de scènes (modi) voor elke titel.

De meeste van de eerder uitgebrachte spelmodi en DLC-kostuums voor elke titel zijn opgenomen in deze spannende collectie. Naast Ryu Hayabusa hebben alle andere personages ook veel verschillende kostuums om uit te kiezen, waardoor gevechten vol actie in outfits naar keuze mogelijk zijn.

Meegeleverde titels

  • NINJA GAIDEN Sigma (NINJA GAIDEN Σ)
  • NINJA GAIDEN Sigma 2 (NINJA GAIDEN Σ2)
  • NINJA GAIDEN 3: Razor’s Edge

Inclusief klassieke kostuums

  • Inclusief DLC-kostuums

De Ninja Gaiden Master Collection bevat drie games uit de langlopende serie en is vanaf 10 juni verkrijgbaar en bevat alle eerdere downloadbare contentpakketten.

Ad