Ninja Gaiden: Master Collection personages Showcase trailer

Ninja Gaiden: Master Collection personages Showcase trailer

Koei Tecmo en ontwikkelaar Team Ninja hebben een nieuwe trailer uitgebracht voor de langverwachte verzameling Ninja Gaiden-games, genaamd Ninja Gaiden Master Collection.

De nieuwe trailer kijkt naar een aantal personages die voorkomen in de snelle en brute actiespellen.

video
play-rounded-fill

Over de Ninja Gaiden Master Collection

De Ninja Gaiden Master Collection bevat de volgende spellen; Ninja Gaiden Sigma, Ninja Gaiden Sigma 2 en Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge samen met hun respectievelijke DLC’s.

Geniet van 3 games uit de NINJA GAIDEN-serie in deze enkele collectie.

De nostalgische maar tijdloze snelle actie van de serie speelt zich af op de nieuwste hardware, dus kijk uit naar verhitte gevechten met angstaanjagende tegenstanders!

Naast Ryu Hayabusa zijn ook de vier vrouwelijke personages Ayane, Rachel, Momiji en Kasumi speelbaar. Koppel favoriete personages en wissel tussen personages tijdens gevechten.

De heldinnen in deze titel zijn dezelfde als de originele versies. Bovendien verschillen de personages die kunnen worden afgespeeld en de scènes (modi) voor elke titel.

De meeste van de eerder uitgebrachte spelmodi en DLC-kostuums voor elke titel zijn opgenomen in deze spannende collectie. Naast Ryu Hayabusa hebben alle andere personages ook veel verschillende kostuums om uit te kiezen, waardoor gevechten vol actie in outfits naar keuze mogelijk zijn.

Meegeleverde titels

NINJA GAIDEN Sigma (NINJA GAIDEN Σ)

NINJA GAIDEN Sigma 2 (NINJA GAIDEN Σ2)

NINJA GAIDEN 3: Razor’s Edge

Klassieke kostuums inbegrepen

Inclusief DLC-kostuums

De Ninja Gaiden Master Collection wordt op 10 juni gelanceerd in de Nintendo Switch eShop en hopelijk ook in de winkel!

Ad