Ninja Gaiden, Wario’s Woods & Adventures Of Lolo komen eraan

Ninja Gaiden, Wario’s Woods & Adventures Of Lolo komen eraan

Er zijn nog een paar NES-titels die deze maand naar de Nintendo Switch Online-service gaan. Vanaf 12 december kun je Ninja Gaiden, Wario’s Woods en Adventures Of Lolo spelen.

video

December spellen NES – Nintendo Switch Online

Een nieuwe maand een nieuwe set NES-spellen.

Adventures of Lolo

Na de liefde van zijn leven, Lala, wordt gekidnapt door de duivelse koning Egger en meegenomen naar zijn spookkasteel, onze held, Lolo, op pad gaat om haar te redden. De reis is gevaarlijk, want het fort van de Grote Duivel wordt bewaakt door een enorm leger. Maar Lolo heeft een paar trucs in petto. Slimme milieu-puzzels combineren met lastige vijanden en een boeiende stijl, Adventures of Lolo is een echte klassieker.

Ninja Gaiden

Neem de rol aan van Ryu Hayabusa, een stijgende ninja in de familie van zijn familie die naar Amerika reist om wraak te nemen op de dood van zijn vader. Vecht je een weg door 6 uitdagende side-scrolling hoofdstukken / 14 podia (zonder boss-battles) terwijl je bendes van straatboeven verslaat, vecht tegen kwaadaardige ninja’s en vecht tegen barbaarse bazen door het dodelijke Dragon Sword, ninja skills en ninja magic te gebruiken.

Wario’s Woods

Bestuur Toad terwijl hij langs de onderkant van het scherm klautert en monsters en bommen oppikt en deze verticaal, horizontaal en diagonaal rangschikt om het scherm van vijanden te wissen. Deze game biedt verschillende spelmodi, zoals basis-, les- en tijdrace. Als je van puzzelspellen zoals Dr. Mario houdt, zul je deze zeker leuk vinden!