Ninja JaJaMaru-kun Collection – Introductie Trailer

Ninja JaJaMaru-kun Collection – Introductie Trailer

City Connection heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Ninja JaJaMaru-kun Collection in Japan. De eerste introductietrailer toont ons de basis van het spel.

Over Ninja JaJaMaru-kun Collection

Ninja JaJaMaru Collection bevat de volgende titels:

Ninja Jajamaru-kun (1985, Famicom)

In een rijk van feodale Japanse folklore, moet de gelijknamige Ninja Jajamaru-kun zijn geliefde prinses Sakura redden uit de klauwen van een duivelse piraat met meervallengezicht.

Jajamaru no Daibouken (1986, Famicom)

Een ander spel in de Ninja Jajamaru-kun-serie. Spelers nemen opnieuw de controle over de kleine rode ninja Jajamaru terwijl hij probeert prinses Sakura te redden van de kwade klauwen van de meervalpiraat en zijn volgelingen.

JaJaMaru Ninpouchou (1989, Famicom)

In tegenstelling tot de twee vorige Ninja Jajamaru-Kun-spellen, die actieplatformers waren, is Ninpou Chou een traditionele JRPG. De speler loopt rond een wereldkaart, bezoekt steden en kerkers en vecht af en toe willekeurige ontmoetingen met behulp van een afzonderlijk turn-based gevechtsscherm.

Jajamaru Gekimaden: Maboroshi no Kinmajou (1990, Famicom)

Spelers besturen het hoofdpersonage door steden, kerkers en een wereldkaart; elk ander type kaart biedt top-down verkenning. Bij het verplaatsen door een kerker zal de hoofdpersoon geleidelijk zijn gezondheid herstellen; de hoofdrolspeler kan verschillende soorten wapens en items uitrusten die hij tijdens het gevecht kan kopen of vinden en gebruiken. Kerkers bestaan ​​uit verschillende kamers met vijanden erin. Af en toe laat een vijand geld vallen als hij wordt verslagen, wat kan worden gebruikt om items te kopen of gezondheidspunten te genezen in een herberg.

Ninja Jajamaru: Ginga Daisakusen (1991, Famicom)

Gebruikers kunnen spelen als Jajamaru of Sakurahime. Ninja Jajamaru: Ginga Daisakusen wijkt enigszins af van eerdere 8-bits vermeldingen omdat het enkele ontwerpelementen van andere hedendaagse platformspelers trekt en een ander gevoel creëert in vergelijking met oudere spellen. Karakter sprites zijn groter en meer cartoonachtig. Spelers springen bovenop vijanden om ze te verslaan. Een groot aantal power-ups zijn te vinden in blokken verspreid over elk niveau. Een nieuwe statusbalk onder aan het scherm geeft verschillende informatie weer, zoals resterende levens, momenteel actieve power-ups, enz. In bepaalde niveaus kunnen pijpen worden gebruikt om toegang te krijgen tot subgebieden.

Ninja Jajamaru: The Great Yokai Battle (Nieuw)

JaJaMaru en vrienden zullen het opnemen tegen de grootste yo-kai legerinvasie in de geschiedenis! Er zijn meer dan 20 speelbare personages met verschillende vaardigheden, waaronder het terugbrengen van Yokai uit de serie plus de nieuw debuterende JaJaMaru-familie en meer. Door de “Gouden kralen” en “Zielen” te verzamelen die van verslagen vijanden vallen, kun je nieuwe speelbare personages ontgrendelen. Er is ook ondersteuning voor lokale multiplayer voor twee spelers op één scherm.

Ad