Ninjala – 2D Cartoon Anime Aflevering 3 beschikbaar

Ninjala – 2D Cartoon Anime Aflevering 3 beschikbaar

GungHo heeft de derde aflevering van de lopende webanime-serie van de game uitgebracht! Deze keer focust de aflevering op Jane, een getalenteerde hacker die het mysterieuze geheim achter Ninja-Gum probeert te ontrafelen.

Ze belandt echter al snel in een kleverige samenzwering als ze merkt dat de overblijfselen van een experiment mis zijn gegaan …

Aflevering 3

Het is tijd om slim te spelen!

video
play-rounded-fill

Jane is een getalenteerde computerhacker die werkt voor de Info-Communications Division van de WNA. Op een dag, nadat ze speciale bevelen van de inlichtingenafdeling heeft ontvangen, hackt ze het netwerk op zoek naar informatie over de mysterieuze substantie die bekend staat als Ninja-Gum.

Maar wanneer Jane’s nieuwsgierigheid de overhand krijgt, raakt ze betrokken bij een samenzwering die haar uit het spel dreigt te halen … voorgoed!

WIE heeft Jane haar geheime bevelen gegeven? WAAROM zou de WNA haar eigen onderzoek willen hacken? ZAL Jane ooit haar laptop terugkrijgen?!? Denk na over deze vragen en meer hier in aflevering 3, “A Beautiful Intruder”!

Ad