Ninjala – 3 miljoen downloads

Ninjala – 3 miljoen downloads

Twee weken nadat Ninjala 2 miljoen downloads op de Nintendo Switch had overschreden, kondigde ontwikkelaar GungHo aan dat hun gratis te spelen ninjaspel een nieuwe mijlpaal heeft bereikt.

Meer Ninjala-cadeaus komen eraan

Zoals aangekondigd op Twitter, is Ninjala nu meer dan 3 miljoen keer gedownload op Switch. Om dit te vieren, verdeelt GungHo nog eens 100 eenheden Jala-valuta aan alle spelers. In combinatie met de andere mijlpaalbeloningen kunnen nieuwe spelers die Ninjala downloaden nu tot wel 400 eenheden gratis Jala ontvangen.

Over Ninjala

Een online actiegevechtspel met ninja en kauwgom! Kruip in de huid van een moderne ninja en neem deel aan het Ninjala-toernooi!

Ninja-Gum

Gebruik Ninja-Gum om bellen te blazen die naar je vijanden kunnen worden gegooid, allerlei soorten wapens te maken en door levels te rennen.

Het uiterlijk en de variëteit van je wapen is afhankelijk van het type Ninja-Gum dat je gebruikt.

Competitieve speler

Doe mee aan wedstrijden in Battle Royale-stijl met maximaal 8 spelers en strijd om de suprematie met ninja over de hele wereld. De speler die in de loop van de wedstrijd de meeste punten heeft verdiend, wordt tot winnaar uitgeroepen. Scoor punten door je tegenstanders te verslaan, items te verzamelen, drones die over het podium staan ​​te vernietigen en meer. Verdien extra punten door je tegenstanders uit te schakelen met een IPPON – indrukwekkende afwerkingstechnieken.

Coöperatief spelen

Sluit je aan bij vrienden en neem deel aan een 4-tegen-4 teamgevecht. Werk samen met je teamgenoten en verdien meer punten dan het andere team om tot winnaar te worden uitgeroepen.

Avatar

Een kleurrijke verscheidenheid aan kostuums en accessoires van een reeks unieke modemerken is beschikbaar. Kies uit een grote verscheidenheid aan avataritems die naar eigen inzicht kunnen worden gecombineerd. Je kunt bij één merk blijven voor een consistente look, of mixen en matchen om een ​​geheel eigen stijl te creëren!

Ad