Ninjala – 8 miljoen downloads

Ninjala – 8 miljoen downloads

Gungho Online Entertainment heeft aangekondigd dat de gratis te spelen Nintendo Switch-exclusieve Ninjala de 8 miljoen downloads heeft overtroffen.

Om het aantal downloads dat de game heeft ontvangen te vieren, geeft Gungho alle spelers een extra 100 Jala, de in-game valuta die ze naar wens kunnen besteden in de in-game winkel. Om de 100 Jala te claimen, hoef je alleen maar je in-game mailbox voor 1 december te controleren.

Over Ninjala

Een online actiegevechtspel met ninja en kauwgom! Kruip in de huid van een moderne ninja en neem deel aan het Ninjala-toernooi!

Ninjagom

Gebruik Ninja-Gum om bellen te blazen die naar je vijanden kunnen worden gegooid, allerlei soorten wapens te maken en door podia te rennen.

Het uiterlijk en de variatie van je wapen is afhankelijk van het type Ninja-Gum dat je gebruikt.

Concurrerende speler

Neem deel aan Battle Royale-achtige wedstrijden voor maximaal 8 spelers en strijd om de suprematie met ninja’s over de hele wereld. De speler die in de loop van de wedstrijd de meeste punten heeft verdiend, wordt tot winnaar uitgeroepen. Scoor punten door je tegenstanders te verslaan, items te verkrijgen, drones op het podium te vernietigen en meer. Verdien extra punten door je tegenstanders te verslaan met een IPPON: indrukwekkende afwerkingstechnieken.

Coöperatief spel

Voel je samen met vrienden en neem deel aan een 4-tegen-4 teamgevecht. Werk samen met je teamgenoten en verdien meer punten dan het andere team om tot winnaar te worden uitgeroepen.