Ninjala – Anime aflevering 5 nu beschikbaar

Ninjala – Anime aflevering 5 nu beschikbaar

Ninjala’s vijfde aflevering van de lopende webanime-serie is nu beschikbaar! Deze keer focust de aflevering op Emma – een straatdanseres die een geheim dubbelleven leidt als burgerwacht.

Wanneer haar droom om een ​​superster te worden eindelijk werkelijkheid wordt, neemt haar ontluikende carrière een interessante wending …

video
play-rounded-fill

Maak kennis met Emma The Star

Emma is een straatdanseres die graag in de schijnwerpers komt te staan. Ze is toevallig ook een burgerwachter die gerechtigheid uitspreekt onder de dekmantel van duisternis. Emma’s leven staat op het punt een dramatische wending te nemen, dankzij Lauren Warren, een talentscout die op zoek is naar meer dan alleen de juiste bewegingen.

Voor wie werkt Lauren Warren echt?
WAT kan Emma doen om haar zenuwen te kalmeren op de grootste dag van haar leven?
WAAROM vecht Emma zo hard voor degenen die gerechtigheid nodig hebben?

Over Ninjala

Ninja-Gum

Gebruik Ninja-Gum om bellen te blazen die naar je vijanden kunnen worden gegooid, allerlei soorten wapens te maken en door levels te rennen.

Het uiterlijk en de verscheidenheid van je wapen is afhankelijk van het type ninja-kauwgom dat je gebruikt.

Competitieve speler

Neem deel aan wedstrijden in Battle Royale-stijl met maximaal 8 spelers en strijd om de heerschappij met ninja’s over de hele wereld. De speler die in de loop van de wedstrijd de meeste punten verdient, wordt tot winnaar uitgeroepen. Scoor punten door je tegenstanders te verslaan, items te bemachtigen, drones te vernietigen die verspreid over het podium staan ​​en meer. Verdien extra punten door je tegenstanders uit te schakelen met een IPPON – indrukwekkende afwerkingstechnieken.

Coöperatief spel

Sluit je aan bij vrienden en doe mee aan een 4-tegen-4 teamgevecht. Werk samen met je teamgenoten en verdien meer punten dan het andere team om tot winnaar te worden uitgeroepen.

Avatar

Er is een kleurrijke verscheidenheid aan kostuums en accessoires van een scala aan unieke modemerken verkrijgbaar. Kies uit een breed scala aan avataritems die naar eigen inzicht kunnen worden gecombineerd. Je kunt bij één merk blijven voor een consistente look, of mixen en matchen om een ​​geheel eigen stijl te creëren!

Ad