Ninjala-beginnerscampagne en details van seizoen 5

Ninjala-beginnerscampagne en details van seizoen 5

GungHo Online Entertainment heeft een nieuw ontwikkelaarsdagboek uitgebracht, dat vol staat met nieuwe details over seizoen 5 en de Ninjala-beginnerscampagne!

Ontwikkelaarsdagboek 13

De Ninjala-beginnerscampagne bevat een inlogbonus van 1000 Jala, een korting van 55% op Story Pack Vol. 1 en 2, en een nieuwe tutorial-modus genaamd ‘Tale for Ninjala Beginners’. Spelers die de tutorial voltooien, ontvangen een ‘Neo-Shinobi Overalls Miyabi’-outfit en Gumball Machine Coins voor de nieuwe’ Coin Gacha ‘, die in seizoen 5 komt.

Vibe met Morishita-san en Kaneda-san in dit dev-dagboek terwijl ze bespreken wat er gaat komen in seizoen 5 van Ninjala! Campagne voor beginners en meer! Bekijk de nieuwe instructiemodus om je ninjavaardigheden op het slagveld te verbeteren.

Het leven is niet alleen maar leuk en sprookjesachtig, maar het thema van dit seizoen zal dat wel zijn! Vergeet ook niet de nieuwe wapens te bekijken die in seizoen 5 komen! Dat klopt, we introduceren ook de nieuwe Feature Battle Mode “Ninjala Striker” en in-game toernooimodus! Laat uw competitieve kant zien met deze nieuwe functies!

De eerste reeks Ninjala-verzamelkaarten gemist? Maak je geen zorgen, want we hebben meer informatie in het dev-dagboek over hoe je de Ninjala Collection Cards Vol. 1+

video
play-rounded-fill

Over seizoen 5 van Ninjala

Seizoen 5, met een nieuw sprookjesthema, arriveert op 24 maart en introduceert:

  • Nieuwe kostuums gebaseerd op de gelaarsde kat, Roodkapje, Sun Wukong en meer
  • Nieuwe kauwgomwapens, waaronder de Shinobuzz Paper Fan, GR8 Gear en ASAKUSA Wheel
  • Een nieuwe modus: online toernooi. Het eerste toernooi wordt gehouden in samenwerking met Nisshins UFO Yakisoba, waarin spelers zullen vechten in zoveel mogelijk klassementsgevechten en strijden in een evenement-exclusieve ladder. Zet je kauwgom en eetstokjes klaar!
  • Een nieuwe Shinobi-kaart, Strike Big
  • Een nieuwe Featured Battle, Ninjala Striker
  • Een nieuw GOEMON Matsuri in-game-evenement

Bovendien zal Ninjala Card Collection Volume 1+ eind maart beschikbaar zijn.

Over Ninjala

Ninjala is een gratis te spelen online Ninja-Gum-actiespel met een kleurrijke cast jonge ninja’s die dynamische gevechten aangaan terwijl ze vrij rondrennen door uitgestrekte omgevingen. Creëer een aangepaste avatar en hanteer een verscheidenheid aan speciale items en vaardigheden, benadrukt door het gebruik van gekke, onderscheidende “Ninja-Gum” -wapens en ninjutsu-technieken. Bevestig je suprematie in de gratis Battle Royale-modus of werk samen met vrienden in 4v4-teamwedstrijden. Ninjala is nu beschikbaar voor de Nintendo Switch. IPPON!

Ad