Ninjala behaald wereldwijd 7 miljoen downloads

Ninjala behaald wereldwijd 7 miljoen downloads

Gungho onthulde dat de exclusieve gratis te spelen titel Ninjala voor Nintendo Switch nu meer dan zeven miljoen keer is gedownload.

Om de mijlpaal te vieren, heeft het bedrijf aangekondigd dat alle Ninjala-spelers 100 Jala (in-game valuta) gratis krijgen. Ga naar je in-game mailbox om het te claimen. De bonus vervalt op 16 juni om 19.00 uur PT / 03.00 uur Britse tijd.

In aanmerking komende gebruikers: alle

Inhoud verdeeld: – 100 Jala (gratis)

Geldig voor:
19 mei 2021, 20:00 (PDT) – 16 juni 2021, 18:59 (PDT)
20 mei 2021, 04:00 (BST) – 17 juni 2021, 02:59 (BST)
20 mei 2021, 13:00 (AEST) – 17 juni 2021, 11:59 (AEST)

We hopen dat je van Ninjala blijft genieten!

Over Ninjala

Gebruik Ninja-Gum om bellen te blazen die naar je vijanden kunnen worden gegooid, allerlei soorten wapens te maken en door levels te rennen.

Het uiterlijk en de verscheidenheid van je wapen is afhankelijk van het type ninja-kauwgom dat je gebruikt.

Competitieve speler

Neem deel aan wedstrijden in Battle Royale-stijl met maximaal 8 spelers en strijd om de heerschappij met ninja’s over de hele wereld. De speler die in de loop van de wedstrijd de meeste punten verdient, wordt tot winnaar uitgeroepen. Scoor punten door je tegenstanders te verslaan, items te bemachtigen, drones te vernietigen die verspreid staan ​​over het podium en meer. Verdien extra punten door je tegenstanders uit te schakelen met een IPPON – indrukwekkende afwerkingstechnieken.

Coöperatief spel

Sluit je aan bij vrienden en doe mee aan een 4-tegen-4 teamgevecht. Werk samen met je teamgenoten en verdien meer punten dan het andere team om tot winnaar te worden uitgeroepen.

Avatar

Er is een kleurrijke verscheidenheid aan kostuums en accessoires beschikbaar van een scala aan unieke modemerken. Kies uit een breed scala aan avataritems die naar eigen inzicht kunnen worden gecombineerd. Je kunt bij één merk blijven voor een consistente look, of mixen en matchen om een ​​geheel eigen stijl te creëren!

Ad