Ninjala – Beschikt over 8-speler Battle Royale en 4-VS-4-modi

Ninjala – Beschikt over 8-speler Battle Royale en 4-VS-4-modi

Het aankomende nummer van CoroCoro Comic in Japan heeft nieuwe details onthuld over de aankomende multiplayer-actietitel Ninjala.

In het bijzonder zal het een Battle Royale-modus voor 8 spelers bevatten, naast een meer Splatoon-achtige 4-VS-4-modus. Bovendien bevestigde GungHo dat de gratis te spelen game microtransacties zal bevatten voor ‘modieuze’ apparatuur – hoewel het niet specifiek was of deze puur cosmetisch waren of niet.

Specifieke gevechten

  • Er is een Battle Royale-modus voor 8 spelers naast de 4-tegen-4 Team Battles
  • Je personage kan vrij worden aangepast
    • Er zijn microtransacties voor ‘modieuze’ apparatuur en meer
  • Gum Craft: verander een Gum in een wapen. Er zijn 12 verschillende wapens van 3 soorten
  • Gum Shoot: gooi de gum als een shuriken en stop de bewegingen van een tegenstander
  • Gum Dash: injecteer de kauwgom om een ​​luchtfoto te maken
  • Ontvang IPPON-punten door een vijand met kauwgom te bedekken door Gum Shoot te gebruiken en deze vervolgens weg te blazen met een wapen
    • Degene die de meeste punten krijgt, ontvangt bonuspunten

Over Ninjala

Een online actiespel met ninja’s en kauwgom! Kruip in de huid van een moderne ninja en neem deel aan het Ninjala-toernooi!

<%Ninja-Gum</%

Gebruik Ninja-Gum om bellen te blazen die naar je vijanden kunnen worden gegooid, allerlei soorten wapens te maken en door levels te rennen.

Het uiterlijk en de variëteit van je wapen is afhankelijk van het type Ninja-Gum dat je gebruikt.

Competitieve speler

Doe mee aan Battle Royale-achtige wedstrijden van maximaal 8 spelers en strijd om de suprematie met ninja over de hele wereld. De speler die in de loop van de wedstrijd de meeste punten heeft verdiend, wordt tot winnaar uitgeroepen. Scoor punten door je tegenstanders te verslaan, items te verzamelen, drones die over het podium staan ​​te vernietigen en meer. Verdien extra punten door je tegenstanders uit te schakelen met een IPPON – indrukwekkende afwerkingstechnieken.

Coöperatief spelen

Sluit je aan bij vrienden en neem deel aan een 4-tegen-4 teamgevecht. Werk samen met je teamgenoten en verdien meer punten dan het andere team om tot winnaar te worden uitgeroepen.

<%Avatar</”

Een kleurrijke verscheidenheid aan kostuums en accessoires van een reeks unieke modemerken is beschikbaar. Kies uit een grote verscheidenheid aan avataritems die naar eigen inzicht kunnen worden gecombineerd. Je kunt bij één merk blijven voor een consistente look, of mixen en matchen om een ​​geheel eigen stijl te creëren!

Ninjala wordt op 28 mei 2020 gelanceerd als een gratis downloadbare titel en vereist geen Nintendo Switch Online-abonnement.

Ad