Ninjala biedt betaalde DLC voor één speler aan

Ninjala biedt betaalde DLC voor één speler aan

Ninjala lijkt zich goed te vormen, te oordelen naar de twee open bèta’s die GungHo hielden. De bèta’s zijn gericht op de superleuke multiplayer-modus van de game, de belangrijkste gamemodus.

Het bedrijf heeft echter aangekondigd dat Ninjala een modus voor één speler zal bevatten voor degenen die moe worden van multiplayer.

Enkele DLC

In tegenstelling tot het hoofdgedeelte van het spel is de modus voor één speler niet gratis te spelen en komt in de vorm van downloadbare inhoud. In Japan kost de optionele DLC spelers 1100 yen (ongeveer $ 10), maar in eerste instantie kost het 495 yen ($ 4,60). Hoewel de content voor één speler nog niet gedetailleerd is, zullen we te zijner tijd meer horen.

Over Ninjala

Ninjala is een morphing ninja gum-actiespel waarmee spelers kauwgom kunnen blazen om wapens te maken en de onconventionele vechtmethode ninjutsu gebruiken.

Aanpassend aan verschillende landschappen, moeten spelers bliksemsnelle reflexen en superparkour-mechanica gebruiken om hun tegenstanders te bestrijden en tegen te gaan. De game brengt een nieuw tijdperk in de wereld van ninja’s door online gevechten tegen andere spelers.

Ninjala wordt exclusief uitgebracht in de Nintendo Switch eShop op woensdag 24 juni en de content voor één speler komt blijkbaar de volgende dag aan.

Ad