Ninjala Dev Diary – Aankomende Hatsune Miku Collab en meer

Ninjala Dev Diary – Aankomende Hatsune Miku Collab en meer

GungHo Online Entertainment heeft een Dev Diary voor Ninjala uitgebracht met daarin de nieuwste updates die de komende maanden naar de game zullen komen.

Misschien is de belangrijkste aankondiging dat Ninjala vanaf oktober gaat samenwerken met Hatsune Miku, waarbij een aantal kostuums en emotes worden toegevoegd op basis van verschillende vocaloids, evenals verschillende beroemde vocaloid-nummers.

Het dagboek bespreekt ook het volgende GOEMON matsuri-evenement en het volgende in-game toernooi.

video
play-rounded-fill

Ninjala x Hatsune Miku

De digitale diva’s komen naar Ninjala! Het is de samenwerking tussen Ninjala x Hatsune Miku! Morishita-san en Kaneda-san zijn hier om je de laatste informatie te geven over onze volgende samenwerking!

De samenwerking tussen Ninjala x Hatsune Miku bevat outfits met een thema naar Hatsune Miku en andere Vocaloid-personages, emotes die je favoriete nummers vastleggen, volledige versies van verschillende beroemde Vocaloid-tracks en meer!

Dat is niet alles, we hebben ook de primeur voor een ander GOEMON Matsuri-evenement en het volgende in-game Ninjala-toernooi! Zorg ervoor dat je de video bekijkt, zodat je je gratis Jala niet mist!

Over Ninjala

Ninjala is een gratis te spelen online Ninja-Gum-actiespel met een kleurrijke cast van jonge ninja’s die dynamische gevechten aangaan terwijl ze vrij rondlopen door uitgestrekte omgevingen. Maak een aangepaste avatar en gebruik een verscheidenheid aan speciale items en vaardigheden, benadrukt door het gebruik van gekke, onderscheidende “Ninja-Gum” -wapens en ninjutsu-technieken.

Creëer je suprematie in de gratis Battle Royale-modus, of werk samen met vrienden in 4v4-teamwedstrijden. Ninjala is nu beschikbaar voor de Nintendo Switch. IPPON!

Over Hatsune Miku

Hatsune Miku is muzieksoftware die is ontwikkeld door Crypton Future Media, INC., waarmee iedereen de computer kan laten zingen door songteksten en melodieën in te voeren. Omdat een enorm aantal gebruikers muziek creëerden met behulp van de software en hun werken op internet plaatsten, evolueerde Hatsune Miku snel tot een cultureel fenomeen. Bovendien heeft Hatsune Miku veel aandacht gekregen als personage, betrokken bij vele gebieden zoals merchandising en live optreden als virtuele zanger. Nu heeft haar populariteit zich over de hele wereld verspreid.

Ad