Ninjala Dev Diary – Featured Battle Mode en Sonic Collab

Ninjala Dev Diary – Featured Battle Mode en Sonic Collab

GungHo Online Entertainment heeft nog een ontwikkelaarsdagboek voor Ninjala uitgebracht, met details over aankomende functies die op weg zijn naar de game.

Deze keer onthult de presentatie een nieuwe “Featured Battle” -modus die in oktober komt, evenals meer informatie over de aanstaande Sonic The Hedgehog-samenwerking.

video
play-rounded-fill

Morishita-san en Kaneda-san vertellen over de aanstaande Sonic the Hedgehog-collab en ontketen het BEAST hier in Ninjala Dev Diary # 9!

Over Ninjala

Gebruik Ninja-Gum om bellen te blazen die naar je vijanden kunnen worden gegooid, allerlei soorten wapens te maken en door levels te rennen.

Het uiterlijk en de variëteit van je wapen is afhankelijk van het type ninja-gom dat je gebruikt.

Neem deel aan wedstrijden in Battle Royale-stijl met maximaal 8 spelers en strijd om de heerschappij met ninja’s over de hele wereld. De speler die in de loop van de wedstrijd de meeste punten verdient, wordt tot winnaar uitgeroepen. Scoor punten door je tegenstanders te verslaan, items te verzamelen, drones te vernietigen die over het podium zijn opgesteld en meer. Verdien extra punten door je tegenstanders uit te schakelen met een IPPON – indrukwekkende afwerkingstechnieken.

Sluit je aan bij vrienden en doe mee aan een 4-tegen-4 teamgevecht. Werk samen met je teamgenoten en verdien meer punten dan het andere team om tot winnaar te worden uitgeroepen.

Er is een kleurrijke verscheidenheid aan kostuums en accessoires beschikbaar van een scala aan unieke modemerken. Kies uit een breed scala aan avataritems die naar eigen inzicht kunnen worden gecombineerd. Je kunt bij één merk blijven voor een consistente look, of mixen en matchen om een ​​geheel eigen stijl te creëren!

Ad