Ninjala Dev Diary – Nieuwe levels, wapens en samenwerkingen in seizoen 3

Ninjala Dev Diary – Nieuwe levels, wapens en samenwerkingen in seizoen 3

GungHo Online Entertainment heeft een nieuw ontwikkelaarsdagboek uitgebracht voor Ninjala, met details over aankomende functies die op weg zijn naar de game.

Deze keer gaat de presentatie over enkele van de nieuwe levels, wapens en collab-evenementen die het team heeft gepland voor seizoen 3.

Maar het bevat ook enkele details over hoofdstuk 2 van de verhaalmodus.

video

Ninjala Developer Diary 10

De ontwikkelaars zijn weer terug met VEEL sappige details over Ninjala Seizoen 3! Nieuwe wapens, een nieuwe stage, nieuwe collabs en hoofdstuk 2 van Story Mode markeren Dev Diary # 10!

Onze meester-ninja’s, Morishita-san en Kaneda-san, beginnen met het herinneren van iedereen aan de Ninjala X Sonic the Hedgehog-samenwerking. Het gaat NU door en zal live zijn tot 21-10-20 18:59 (PDT), dus zorg ervoor dat je het bekijkt!

Verderop delen de ontwikkelaars een hoop details over seizoen 3 van Ninjala! Seizoen 3 begint op 29-10-20 en loopt tot 7-1-2021 (PST).

De eerste grote toevoeging aan de game voor seizoen 3 is de geheel nieuwe Spectator-modus. Deze functie is beschikbaar in Room Battles en stelt kijkers in staat alle actie te zien vanuit zowel een overheadperspectief als vanuit het individuele zicht van elke deelnemer!

De volgende in seizoen 3 is de nieuwe fase “Croissant Arena”! Dit nieuwe podium heeft verschillende hoogtes, tandvleesrails, dashboardplaten en zelfs een speciale ‘dronemonitor’ waarmee je de locaties van drones in het podium kunt zien.

In seizoen 3 worden ook twee nieuwe hamerwapens geïntroduceerd! Deze nieuwe hamers hebben een unieke uitstraling en zullen ook worden uitgerust met een nieuwe Ninjutsu, nieuwe speciale aanvallen en een nieuwe Gum Shoot!

De in-game winkel krijgt ook een upgrade in seizoen 3. Er zullen meer items te koop zijn en je hebt ook de mogelijkheid om items uit het verleden te kopen die je misschien de eerste keer hebt gemist!

Vanaf seizoen 3 wordt een van de meest gevraagde functies ook aan het spel toegevoegd: niet-verbruikbare wapenskins! Ninja’s die de Ninjala Pass kopen, kunnen nu hun Ninja Gum-wapenskins gebruiken zonder ze te consumeren! Andere gevraagde functies die aan de game worden toegevoegd, zijn onder meer niet-gevechtsgebieden, een verhoging van het aantal favoriete kits dat je kunt opslaan van 10 naar 20 en aanpassingen die het matchmakingproces versnellen en meer gebalanceerde matches creëren.

Er zullen ook nieuwe in-game collabs verschijnen in seizoen 3! Om te beginnen zal de megahit Ninja Re Bang Bang (Steve Aoki Remix) van de Japanse popprinses Kyary Pamyu Pamyu te koop zijn als een in-game BGM-muziektrack! Andere items die beschikbaar zijn in deze samenwerking zijn onder meer een dans-emote met Ninja Re Bang Bang-thema, IPPON Decoration en een kostuum in de stijl van de outfit die Kyary droeg in de originele Ninja Re Bang Bang-muziekvideo! De samenwerking met Kyary Pamyu Pamyu loopt van 29-10 tot 26-11 (PST), dus mis het niet!

Aanvullende details over de collabs van seizoen 3 zijn nog geheim (sst!), maar we zullen op een later tijdstip meer informatie onthullen. Blijf op de hoogte van de officiële Ninjala-website en sociale kanalen voor al het laatste nieuws en updates!

Hoofdstuk 2 – Verhaalmodus

Vervolgens wordt in seizoen 3 hoofdstuk 2 van de verhaalmodus uitgebracht! De hoofdrolspeler van dit hoofdstuk is Berecca, en het verhaal volgt haar zoektocht naar de waarheid achter de dood van haar vader. Je kunt speciale items voor je avatar verdienen voor zowel het voltooien van haar verhaal als voor het behalen van hoge scores voor elke aflevering!

Eindelijk komt er binnenkort een nieuwe aflevering van de Ninjala Cartoon Anime aan! Kappei zal deze keer de ster zijn en zelfs Gumchi zal verschijnen. Hoe past Gumchi in het verhaal van Kappei? Zorg ervoor dat je de aflevering bekijkt en kom erachter!

Seizoen 3 van Ninjala lijkt een wilde rit te worden en we zijn verheugd je aan boord te hebben voor de reis, ninja’s! Zoals altijd bedankt voor het kijken, en we zien je de volgende keer. IPPON !!

Ad