Ninjala Dev Diary teased samenwerkingsinhoud en toeschouwermodus

Ninjala Dev Diary teased samenwerkingsinhoud en toeschouwermodus

GungHo Online Entertainment heeft een nieuwe aflevering van het Ninjala Dev Diary gepubliceerd, waarin meer details over aankomende content voor de game worden gedeeld.

video
play-rounded-fill

In de presentatie worden enkele plannen van het team voor Seizoen 2 en 3 van Ninjala uiteengezet. Voor seizoen 2 lijkt het erop dat er een soort samenwerkingsinhoud in de maak is, mogelijk de datamined Sonic collab. Voor seizoen 3 wordt de toeschouwermodus toegevoegd zodat spelers wedstrijden vanaf de zijlijn kunnen kijken.

Over Ninjala

Een online actiegevechtspel met ninja en kauwgom! Kruip in de huid van een moderne ninja en neem deel aan het Ninjala-toernooi!

Ninja Gum

Gebruik Ninja-Gum om bellen te blazen die naar je vijanden kunnen worden gegooid, allerlei soorten wapens te maken en door levels te rennen.

Het uiterlijk en de variëteit van je wapen is afhankelijk van het type Ninja-Gum dat je gebruikt.

Competitieve speler

Doe mee aan wedstrijden in Battle Royale-stijl met maximaal 8 spelers en strijd om de suprematie met ninja over de hele wereld. De speler die in de loop van de wedstrijd de meeste punten heeft verdiend, wordt tot winnaar uitgeroepen. Scoor punten door je tegenstanders te verslaan, items te verzamelen, drones die over het podium staan ​​te vernietigen en meer. Verdien extra punten door je tegenstanders uit te schakelen met een IPPON – indrukwekkende afwerkingstechnieken.

Coöperatief spelen

Sluit je aan bij vrienden en neem deel aan een 4-tegen-4 teamgevecht. Werk samen met je teamgenoten en verdien meer punten dan het andere team om tot winnaar te worden uitgeroepen.

Avatar

Een kleurrijke verscheidenheid aan kostuums en accessoires van een reeks unieke modemerken is beschikbaar. Kies uit een grote verscheidenheid aan avataritems die naar eigen inzicht kunnen worden gecombineerd. Je kunt bij één merk blijven voor een consistente look, of mixen en matchen om een ​​geheel eigen stijl te creëren!

Ad