Ninjala Developer Diary #11 Details Seizoen 4 – Puzzle & Dragons samenwerking

Ninjala Developer Diary #11 Details Seizoen 4 – Puzzle & Dragons samenwerking

GungHo Online Entertainment publiceerde een ontwikkelaarsdagboek voor Ninjala, met details over aankomende content voor de game in seizoen 4.

In het nieuwste dev-dagboek staat waar spelers naar uitkijken in het nieuwe seizoen van Ninjala, inclusief een nieuw samenwerkingsevenement met Puzzle & Dragons.

video
play-rounded-fill

Ninjala Developer Seizoen 4

Je wilde meer weten over Ninjala Seizoen 4, en onze meester-ninja’s, Morishita-san en Kaneda-san, zijn hier om wat serieuze kennis achter te laten in een geheel nieuw ontwikkelaarsdagboek!

Ten eerste komt Puzzle & Dragons naar Ninjala! Onze volgende samenwerking komt van binnenuit het huis en we zijn verheugd dat jullie allemaal alle nieuwe avataritems, accessoires en decoraties kunnen ervaren die bij die frisse PAD-flair horen! De collab begint op 7 december en loopt tot en met 1 juni, dus je hoeft niet lang te wachten!

Hoewel we nog midden in seizoen 3 zitten, wil dat nog niet zeggen dat we geen geweldige nieuwe details hebben over wat er in petto heeft voor seizoen 4. Het volgende seizoen van Ninjala begint op 01/07, en met het zal een hele reeks nieuwe verbeteringen aan het spel bevatten, evenals een nieuwe fase en meer nieuwe Gum Weapons.

Daarnaast hebben we een verrassingsaankondiging over nieuwe Ninjala-merchandise die in 2021 komt en die je niet wilt missen. Plus de eerste details over de volgende aflevering van de 2D Cartoon Anime, met Emma in de hoofdrol!

Leun achterover, ontspan en geniet van dit dev-dagboek, en laat ons weten wat je van al het nieuws vindt in de reacties hieronder, of op sociale media, waar Ninjala ook te vinden is!