Ninjala Developer Diary – Startdatum seizoen 2 en meer

Ninjala Developer Diary – Startdatum seizoen 2 en meer

GungHo Online Entertainment heeft een nieuw ontwikkelaarsdagboek voor Ninjala uitgebracht, waarin enkele aankomende inhoud voor de game wordt beschreven.

De belangrijkste aankondiging is dat seizoen 2 van Ninjala op 26 augustus begint en een nieuwe wapenklasse, een nieuwe fase en vele andere extra functies zal toevoegen.

video

Ninjala Dev Diary # 7

Bereid je voor … Morishita-san en Kaneda-san zijn terug voor Ninjala Dev Diary # 7!

In deze editie beginnen de ontwikkelaars met het bedanken van spelers over de hele wereld voor hun steun. Dankzij jou heeft Ninjala meer dan 3 miljoen downloads overtroffen!

Van daaruit bespreken de ontwikkelaars enkele recente updates en balanswijzigingen die in het spel zijn aangebracht. We zijn enorm dankbaar voor uw feedback en we luisteren altijd, dus aarzel niet om uw mening met ons te delen!

Dan gaat het nieuwe zaken aan! Seizoen 2 komt op 26-8-20 en daarmee komt er een hele reeks nieuwe content aan de game. We zien een nieuwe fase, nieuwe kostuums en emotes en zelfs een hele nieuwe wapenklasse!

De ontwikkelaars sluiten af ​​met de aankondiging van het IPPON MATSURI (Festival) -evenement en de Twitter-campagne (21-7-20 – 26-07-20) en aflevering # 2 van de Ninjala Cartoon Anime!

Bedankt voor het kijken, ninja’s, en we zien je de volgende keer! IPPON!

Ad