Ninjala Developer Diary – updates, Ninjala Pass en power-ups

Ninjala Developer Diary – updates, Ninjala Pass en power-ups

GungHo Online Entertainment heeft voor Ninjala een dagboek voor ontwikkelaars gedeeld waarin verschillende functies worden besproken die spelers in de game kunnen verwachten.

Deze laatste reeks updates bevat details over de seizoensupdates van Ninjala, de Ninjala-pas en power-ups voor personages.

Ninjala dev diary

video
play-rounded-fill

Seizoensupdates

Ninjala heeft regelmatig “seizoensgebonden” updates, waarbij elk seizoen ongeveer acht tot tien weken duurt. Elke seizoensupdate voegt nieuwe functies toe, zoals nieuwe wapens, levels en gamefuncties.

Ninjala Pass

De Ninjala-pas is als een seizoenspas. Het biedt incentives die het hele seizoen worden gebruikt en u kunt meer van het spel genieten.

De Ninjala-pas als een niveausysteem dat van één naar 100 gaat, en je kunt verschillende beloningen ontvangen door missies te behalen die aan specifieke niveaus zijn gekoppeld.

Teken power-ups

In Ninjala kun je je ninjavaardigheden uittekenen door speciale passieve vaardigheden of kauwgomflessen uit te rusten. Om op te laden heb je een Shinobi-kaart en Ninja-medailles nodig, die je kunt krijgen door deel te nemen aan online wedstrijden en deze vervolgens kunt gebruiken om je personage op te bouwen zoals je wilt.

Met de “Sudden Burst” Shinobi-kaart kunt u bijvoorbeeld S-Burst één keer activeren, zelfs als uw S-Energy-meter leeg is. De passieve vaardigheid van deze kaart kan erg handig zijn, vooral aan het begin van een wedstrijd wanneer je S-Energy laag is.

Je kunt verschillende kaarten uitrusten zoals je wilt, zoals “Wall Shooter”, waar je afkoeltijd voor Gum Shoot wordt verkort terwijl je op muren staat.

Ninja-medailles kunnen worden gebruikt om ondersteuningscodes te ontgrendelen en in te schakelen. Er zijn ook ondersteuningscodes die Shinobi-kaarten verder opstarten.

Ninjala wordt gelanceerd voor Switch op 27 mei in het westen en 28 mei in Japan. Op 28 april wordt ook een open bèta gehouden.