Ninjala – Hatsune Miku Tour live

Ninjala – Hatsune Miku Tour live

Hatsune Miku, het wereldberoemde virtuele idool gaat uit met Ninjala als onderdeel van haar Magical Mirai 2021-tour!

Vecht op het ritme met verschillende kostuums, emotes, IPPON-decoraties, stickers en meer met Hatsune Miku-thema. Populaire achtergrondmuziek van je favoriete virtuele zangers zijn ook beschikbaar als traktatie voor de oren van elke fan.

video

Wat is Hatsune Miku?

Hatsune Miku is een softwareprogramma ontwikkeld door Crypton Future Media, Inc. dat iedereen kan gebruiken om een ​​nummer te maken door simpelweg tekst en een melodie in te voeren. Veel makers hebben de muziek die ze met Hatsune Miku hebben gemaakt op internet gezet, waardoor een cultureel fenomeen is ontstaan. Virtuele zangers zijn zelfs wereldwijd populair geworden als personages, waardoor ze de inspiratiebron zijn geworden voor een verscheidenheid aan merchandise en zelfs verschijnen in liveconcerten.

Over Ninjala

Beheers de kunst van Ninja-Gum en ren vrij over dynamische podia met extreme verticale hoogteverschillen in dit 3D-ninja-actiegevechtspel voor de Nintendo Switch™! Gebruik een verscheidenheid aan creatieve, steeds veranderende wapens terwijl je wedijvert met je tegenstanders om de ninja-suprematie!

Online gevechtsmodi omvatten een gratis Battle Royale voor maximaal acht spelers en 4-tegen-4 Team Battle-wedstrijden. Neem het op tegen vrienden, familie of rivaliserende ninja’s uit het hele land of de wereld. Pas je in-game uiterlijk aan met een groot aantal avatars en kostuums om een ​​geheel eigen look te creëren en de strijd in stijl aan te gaan!

In wezen gratis om te spelen. Nintendo Switch Online-lidmaatschap is niet vereist om deel te nemen aan online gevechten.