Ninjala – Jujutsu Kaisen samenwerking

Ninjala – Jujutsu Kaisen samenwerking

Ninjala heeft aangekondigd dat het voor zijn volgende project gaat samenwerken met de manga Jujutsu Kaisen. Er staan ​​verschillende onderwerpen op de agenda.

video
play-rounded-fill

Jujutsu Kaisen-samenwerking

Er zal een verscheidenheid aan kleding beschikbaar zijn, waaronder die voor Yuji Itadori, Satoru Gojo en Mahito. Er zal ook kleding zijn voor de andere tovenaars, voor in totaal 12 outfits.

Er zijn ook een handvol andere collab-gacha’s in de maak. Outfits voor het speciale vervloekte object “Ryomen Sukuna” en de vloekgebruiker “Suguru Geto” zijn hier te vinden. Fans kunnen ook vijf varianten van collab Ninja Gum in handen krijgen, gebaseerd op de wapens van Yuji Itadori, Megumi Fushiguro, Nobara Kugisaki, Kento Nanami en Maki Zen’in van deze gacha’s.

Ninjala’s jujutsu-partnerschap houdt daar niet op. Emotes worden ontwikkeld om de aanvallen van de Jujutsu Sorcerer na te bootsen. De emotes hebben volgens GungHo een hitbox, wat inhoudt dat ze tegenstanders schade kunnen toebrengen.

Verder gaan er twee Gum Utsusemi naar het voorbeeld van de Jujutsu Kaisen-mascottes ‘Tsukamoto’ en ‘Cathy’, evenals een T-shirt, IPPON-versieringen en stickers.

Het evenement vindt plaats tussen 10 maart en 13 april 2022.