Ninjala Official Launch Trailer

Ninjala Official Launch Trailer

Ninjala is officieel gelanceerd op de Nintendo Switch nadat het beschikbaar was om in bèta te proberen. Een online actiegevechtspel met ninja en kauwgom! Kruip in de huid van een moderne ninja en neem deel aan het Ninjala-toernooi!

video

Competitieve speler

Doe mee aan wedstrijden in Battle Royale-stijl met maximaal 8 spelers en strijd om de suprematie met ninja over de hele wereld. De speler die in de loop van de wedstrijd de meeste punten heeft verdiend, wordt tot winnaar uitgeroepen. Scoor punten door je tegenstanders te verslaan, items te verzamelen, drones die over het podium staan ​​te vernietigen en meer. Verdien extra punten door je tegenstanders uit te schakelen met een IPPON – indrukwekkende afwerkingstechnieken.

Coöperatief spelen

Sluit je aan bij vrienden en neem deel aan een 4-tegen-4 teamstrijd. Werk samen met je teamgenoten en verdien meer punten dan het andere team om tot winnaar te worden uitgeroepen.

Avatar

Een kleurrijke verscheidenheid aan kostuums en accessoires van een reeks unieke modemerken is beschikbaar. Kies uit een grote verscheidenheid aan avataritems die naar eigen inzicht kunnen worden gecombineerd. Je kunt bij één merk blijven voor een consistente look, of mixen en matchen om een ​​geheel eigen stijl te creëren!

Ad