Ninjala – Officiële Launch Trailer

Ninjala – Officiële Launch Trailer

GungHo Entertainment heeft de officiële lanceringstrailer van de game gedeeld (via IGN’s Summer of Gaming ).

Alle belofte van kinderlijke en maffe hi-jinks wordt volledig weergegeven. Inclusief veel energieke gameplay en ninja-kinderen die rondrennen!

video

Houd er rekening mee dat Ninjala exclusief is voor Nintendo Switch, dus zorg ervoor dat je alle Ninjala-gameplay bekijkt die spelers tegenkomen in de straten van Eagle City. De kinetische melee-gevechten in deze Ninjala-gameplay zullen fans van Splatoon 2 zeker opwinden, toch?

Over Ninjala

Ninjala is een morphing ninja gum-actiespel waarmee spelers kauwgom kunnen blazen om wapens te maken en de onconventionele vechtmethode ninjutsu te gebruiken. Spelers moeten zich aanpassen aan verschillende landschappen en moeten bliksemsnelle reflexen en superparkour-mechanica gebruiken om hun tegenstanders te bestrijden en tegen te gaan. De game brengt een nieuw tijdperk in de wereld van ninja’s door online gevechten tegen andere spelers.

De wereld van Ninjala

Het jaar is 20XX. De ninja, die ooit de geschiedenis van Japan smeedde, was tijdens het Meiji-herstel over het hele land verspreid.

Terwijl deze ninja zich vermengden met de andere clans, werd hun bloedlijn dunner en vervaagden ze geleidelijk uit het zicht. De afstammelingen van deze ninja-clans, die hun erfgoed wilden behouden, vormden de WNA (World Ninja Association) in de hoop hun nalatenschap voort te zetten.

En zo slaagde de WNA erin Ninja-Gum te ontwikkelen, een kunst die de kracht van de Shinobi kon oproepen.

En toch vereist het creëren van de krachtigste Ninja-Gum het sterkste ninja-DNA.

Het was dus dat het Ninjala-toernooi werd gehouden, dat de machtigste van alle ninja’s te vinden was …

Ninjala is vanaf 24 juni 2020 beschikbaar als gratis download in de Switch eShop.