Ninjala – Season 7’s Horror thema details

Ninjala – Season 7’s Horror thema details

GungHo Online Entertainment heeft een Dev Diary voor Ninjala uitgebracht met daarin de nieuwste updates die de komende maanden naar de game zullen komen.

Het ontwikkelaarsdagboek bevestigt dat seizoen 7 van Ninjala van 8 september tot 1 december begint en een spookachtig horrorthema zal hebben. Het introduceert nieuwe wapens, nieuwe mode-items, een nieuwe Shinobi-kaart en een nieuwe aanbevolen strijd genaamd Last Ninja Standing.

video

Tijd voor een Spookachtig seizoen 7

Ga met Morishita-san en Kaneda-san mee tijdens het coveren van seizoen 7 van Ninjala, dat binnenkort verschijnt, en het staat vol met spooktaculaire dingen!

Het thema van seizoen 7 is SPOOKY! In het seizoen van trucs en traktaties hebben we een beetje van beide voor jullie allemaal! (Ok, nee, het zijn vooral lekkernijen) Schoonheid zit in het oog van de toeschouwer, dus introduceren we een manier waarop je dit seizoen letterlijk de schoonheid in de ogen van je ninja’s kunt vinden.

Veeg naar je vijanden met deze nieuwe klasse van enge coole wapens! We introduceren TWEE NIEUWE wapens in seizoen 7. We weten niet hoe het met jou zit, maar we denken dat ze poot-sitive geweldig zijn en het zal nu allemaal ogre zijn voor iedereen die het aandurft om hand in hand tegen je te gaan !

Het regent IPPON’s! Hoe? Misschien komt er binnenkort een handige nieuwe Shinobi-kaart, maar je moet de video zien om erachter te komen.

Test je goddelijke Ninja-vaardigheden op de proef met de nieuwe Featured Battle, Last Ninja Standing! Wat is jouw strat om te overleven tot het einde? Wees de agressor en IPPON iedereen uit de ring? Of verstoppen in de schaduw?

Over Ninjala

Ninjala is een gratis te spelen online Ninja-Gum-actiespel met een kleurrijke cast van jonge ninja’s die dynamische gevechten aangaan terwijl ze vrij rondlopen door uitgestrekte omgevingen. Maak een aangepaste avatar en gebruik een verscheidenheid aan speciale items en vaardigheden, benadrukt door het gebruik van gekke, onderscheidende “Ninja-Gum” -wapens en ninjutsu-technieken. Bevestig je suprematie in de gratis Battle Royale-modus, of werk samen met vrienden in 4v4-teamwedstrijden. Ninjala is nu beschikbaar voor de Nintendo Switch. IPPON!