Ninjala – Seizoen 6 en details over de eerste verjaardagscampagnes

Ninjala – Seizoen 6 en details over de eerste verjaardagscampagnes

GungHo Online Entertainment heeft een Dev Diary voor Ninjala uitgebracht met daarin de nieuwste updates die de komende maanden zullen verschijnen.

video

Seizoen 6 details

Ten eerste start seizoen zes van Ninjala op 17 juni, met als thema superhelden. Net als voorgaande seizoenen zal het een aantal nieuwe wapens en functies aan het spel toevoegen, waaronder de volgende:

  • 2 gomwapens: extreme motor en DJ-scratch – in tegenstelling tot de meeste jojo’s zijn deze geweldig voor close-combat
  • Nieuwe Shinobi-kaart: Last Spurt haalt het maximale uit de S-Energy-meter en raakt niet uitgeput tegen het einde van een wedstrijd
  • Shinobi Shop: Select Shop en Trend Shop nu gecombineerd
  • Ninjala Pass Mini: een budgetpas voor 300 Jala

Informatie over eerste verjaardagscampagnes

Vervolgens bevatte de presentatie ook gedetailleerde campagnes die zullen worden gehouden om de eerste verjaardag van de game te vieren, inclusief een toernooi, in-game cadeaus en een speciale livestream:

  • 1.000 Jala: gratis voor iedereen die tussen 16 juni en 7 juli inlogt
  • Uitverkoop voor 1e verjaardag: Story Pack: Chapter 1 & 2 voor $ 0,99 van 16 juni tot 6 juli
  • 1st Anniversary Cup: een gerangschikt toernooi dat op 17 juli begint, spelers kunnen speciale IPPON-decoraties, emotes, Gumball Machine-munten en Ninja-medailles verdienen
  • 1st Anniversary Celebration Stream: een speciale stream op 24 juni met details over een aanstaande samenwerking en updates

Over Ninjala

Een online actiegevechtspel met ninja en kauwgom!

Kruip in de huid van een moderne ninja en neem deel aan het Ninjala-toernooi!

Ninjagom

Gebruik Ninja-Gum om bellen te blazen die naar je vijanden kunnen worden gegooid, allerlei soorten wapens te maken en door podia te rennen.

Het uiterlijk en de variatie van je wapen is afhankelijk van het type Ninja-Gum dat je gebruikt.

Concurrerende speler

Neem deel aan Battle Royale-achtige wedstrijden voor maximaal 8 spelers en strijd om de suprematie met ninja’s over de hele wereld. De speler die in de loop van de wedstrijd de meeste punten heeft verdiend, wordt tot winnaar uitgeroepen. Scoor punten door je tegenstanders te verslaan, items te verkrijgen, drones op het podium te vernietigen en meer. Verdien extra punten door je tegenstanders te verslaan met een IPPON: indrukwekkende afwerkingstechnieken.

Coöperatief spel

Voel je samen met vrienden en neem deel aan een 4-tegen-4 teamgevecht. Werk samen met je teamgenoten en verdien meer punten dan het andere team om tot winnaar te worden uitgeroepen.

Avatar

Er is een kleurrijke verscheidenheid aan kostuums en accessoires van een reeks unieke modemerken beschikbaar. Kies uit een breed scala aan avatar-items die naar eigen inzicht kunnen worden gecombineerd. Je kunt bij één merk blijven voor een consistente look, of mix en match om een ​​geheel eigen stijl te creëren!