Ninjala – Tokyo Revengers samenwerking

Ninjala – Tokyo Revengers samenwerking

Ninjala heeft zijn volgende samenwerking aangekondigd, waarbij de Nintendo Switch-titel gekoppeld wordt aan Tokyo Revengers.

Tokyo Revengers is een manga- en animeserie die debuteerde in 2017. Er zijn wereldwijd meer dan 50 miljoen exemplaren verkocht.

GungHo heeft verschillende samenwerkingsproducten onthuld over wat gamers kunnen verwachten in Ninjala. Meer details worden op 13 juli vrijgegeven om de tweede verjaardag van de titel te herdenken.

Ninjala heeft een geschiedenis van samenwerkingen, waaronder samenwerkingen met andere anime en strips. Jujutsu Kaisen, Rurouni Kenshin en Demon Slayer zijn allemaal eerder in de game verschenen.

Het Ninjala-partnerschap van Tokyo Revengers begint op 20 juli 2022. Het duurt tot 24 augustus.

Over Ninjala

Ninja en kauwgom zijn inbegrepen in dit online actie-vechtspel!

Kruip in de huid van een moderne ninja in de Ninjala-competitie!

Ninja-Gum’s

Blaas bellen tegen je tegenstanders, maak verschillende wapens en race door banen met Ninja-Gum.

Het uiterlijk en de variatie van je wapen veranderen op basis van het soort Ninja-Gum dat je gebruikt.

Concurrerende deelnemer

Neem deel aan Battle Royale-achtige ontmoetingen met maximaal 8 personen en strijd om dominantie met ninja’s van over de hele wereld. De speler met de meeste punten aan het einde van de wedstrijd wordt uitgeroepen tot winnaar. Scoor punten door je tegenstanders te verslaan, spullen te verwerven, strategisch geplaatste drones in de arena te vernietigen en meer. Verdien bonuspunten door je tegenstanders te verslaan met een IPPON: indrukwekkende afwerkingstactieken.

Samen spelen

Verzamel je vrienden en strijd in een 4-tegen-4 teamgevecht. Om tot winnaar te worden uitgeroepen, werk je samen met je collega’s om meer punten te verzamelen dan het oppositieteam.

Avatar Er is een levendige reeks kostuums en accessoires verkrijgbaar bij een aantal verschillende modebedrijven. Kies uit een breed scala aan avatarstukken die kunnen worden gecombineerd op elke manier die u geschikt acht. Je kunt bij één merk blijven voor een consistente uitstraling, of mix & match om je eigen unieke stijl te creëren!

Ad