Ninjala tutorial legt verschillende technieken uit

Ninjala tutorial legt verschillende technieken uit

De gratis te spelen online multiplayer-titel Ninjala verschijnt deze maand exclusief op de Nintendo Switch en de marketingcampagne voor de game is begonnen.

GungHo Online Entertainment heeft een speciale instructievideo geüpload met zowel basistechnieken als geavanceerde technieken die je nodig hebt om het leuke spel onder de knie te krijgen. Ninjala komt op woensdag 27 mei aan in de Nintendo Switch eShop.

Oh Van, why can’t you take your ninja training more seriously?! 😩😤 You don’t see Kappei slacking off, now do you?! 😁👌 Focus on the fundamentals with this tutorial video brought to you by the WNA! 💪🤩 

video

Maak je klaar Ninja’s

Oké ninja’s, maak je klaar voor je eerste les in Ninjala!

Deze video neemt je mee door de basisbediening, laat je de stroom van Ninjala-gevechten zien en geeft je zelfs een kijkje naar meer geavanceerde technieken!

Bestudeer deze bewegingen en je zult goed voorbereid zijn om je vijanden te overwinnen!

Over Ninjala

Ninjala is een gratis te spelen online Ninja-Gum-actiespel met een kleurrijke cast van jonge ninja’s die dynamische gevechten aangaan terwijl ze vrij rondlopen in uitgestrekte omgevingen. Maak een aangepaste avatar en gebruik een verscheidenheid aan speciale items en vaardigheden, benadrukt door het gebruik van gekke, onderscheidende “Ninja-Gum” -wapens en ninjutsu-technieken. Versterk je suprematie in de gratis Battle Royale-modus of werk samen met vrienden in 4v4-teamwedstrijden. Ninjala komt op 27 mei 2020 naar de Nintendo Switch in Noord-Amerika. IPPON!

Ad