Ninjala – Vereist geen Nintendo Switch Online-abonnement

Ninjala – Vereist geen Nintendo Switch Online-abonnement

Nintendo heeft bevestigd dat de online multiplayer-titel Ninjala in mei 2020 als gratis downloadbare titel op de Nintendo Switch zou verschijnen. Als je, je zorgen maakt over verborgen kosten, doe dat niet!

In een nieuw ontwikkelaarsdagboek dat onlangs is uitgebracht, hebben de makers van de game bevestigd dat Ninjala geen Nintendo Switch Online-abonnement nodig heeft om te spelen – wat betekent dat alle spelers gratis toegang hebben tot de online gevechten! (Zie onderstaande video om 7:30 uur)

video
play-rounded-fill

Over Ninjala

De wereld van Ninjala

Het jaar is 20XX. De ninja, die ooit de geschiedenis van Japan smeedde, was tijdens het Meiji-herstel over het hele land verspreid.

Terwijl deze ninja zich vermengden met de andere clans, werd hun bloedlijn dunner en vervaagden ze geleidelijk uit het zicht. De afstammelingen van deze ninja-clans, die hun erfgoed wilden behouden, vormden de WNA (World Ninja Association) in de hoop hun erfenis voort te zetten.

En zo slaagde de WNA erin Ninja-Gum te ontwikkelen, een kunst die de kracht van de Shinobi kon oproepen.

En toch vereist het creëren van de krachtigste Ninja-Gum het sterkste ninja-DNA.

Het was dus dat het Ninjala-toernooi werd gehouden, dat de machtigste van alle ninja’s te vinden was …

Ninja-Gum-bijwerkingen

Een soort kauwgom ontwikkeld door de WNA om de kracht van de Shinobi naar voren te halen. Het is een onmisbaar item bij Ninjala-toernooien.

Het heeft één groot neveneffect: elke volwassene die het eet, wordt een kind. (Van kinderen is niet bekend dat ze op enig moment bijwerkingen hebben.)