Ninjala – Versie 2.0 – Inclusief wereldwijde matchmaking en meer

Ninjala – Versie 2.0 – Inclusief wereldwijde matchmaking en meer

GungHo Online Entertainment publiceerde een update voor Ninjala op Nintendo Switch. De belangrijkste toevoeging is Worldwide Matchmaking, waarmee de vorige regionale matchmaking wordt afgeschaft en spelers in plaats daarvan tegen anderen kunnen matchen. de wereld.

Dat gezegd hebbende, hebben de ontwikkelaars gewaarschuwd dat dit vertraging kan veroorzaken, afhankelijk van hoe ver tegenstanders van elkaar verwijderd zijn.

Nieuw in 2.0

  • Wereldwijde matchmaking
  • Verbeteringen in rangschikking
  • Wapenbalansaanpassingen
  • UI-verbeteringen

Wereldwijde matchmaking

Tot nu toe is het matchen onderverdeeld in vier regio’s: Noord- en Midden-Amerika, Europa, Azië / Ocenanië en Japan.

De oorspronkelijke bedoeling hiervan was om matchups te voorkomen tussen spelers die fysiek ver weg waren, die eerder last hadden van vertraging en problemen met de transmissiesnelheid.

Sindsdien hebben we echter rekening gehouden met de feedback van spelers, in het bijzonder dat het frustrerend was om niet te kunnen spelen met familie of vrienden die in een andere regio in het buitenland wonen, of om laat op de avond tegenstanders te vinden in de eigen regio. of op andere momenten waarop het spelersbestand werd verkleind.

Om de situatie aan te pakken, hebben we het nu mogelijk gemaakt om te matchen met spelers uit elke regio, op voorwaarde dat de transmissiesnelheden binnen gedefinieerde acceptabele parameters vallen.

Nu het matchen in alle regio’s is verenigd, denken we dat het nu mogelijk zal zijn om op elk uur van de dag waardige teamgenoten en tegenstanders te vinden, en dat Battle Royale-klassementswedstrijden meer lonend zullen zijn.

In overeenstemming met deze wijziging worden de ranglijsten van spelers – voorheen opgesplitst per regio – ook over de hele wereld verenigd.

Vanaf deze dag wordt Ninjala een echt wereldwijde wedstrijd.

* Houd er rekening mee dat als bijwerking de kans op vertraging groter is, afhankelijk van de locatie van je tegenstander.

Bevestig uw verbindingssnelheden via de nieuw toegevoegde vertragingswaardeweergave en antennepictogrammen.

Als algemene referentie: een relatief soepele gameplay-ervaring kan worden genoten met waarden tot 150 msec, maar 200 msec en hoger zal resulteren in een aanzienlijke vertraging. Bovendien krijgen tegenstanders en servers met lagere lag-waarden voorrang bij klassements- en gratis wedstrijden.

Om transactiesnelheden te verbeteren, raden we u aan verbinding te maken met een bekabelde verbinding of een stabiele, snelle wifi-verbinding.

Matchmaking verbeteringen

In Ninjala is het matchen zo geconfigureerd dat de kans het grootst is dat je wordt gematcht met spelers van dezelfde rang als jij. Als dergelijke spelers echter niet kunnen worden gevonden, staat het systeem het matchen toe met spelers van verschillende rangen om situaties te vermijden waarin geen match kan worden gemaakt.

Dit was vooral een probleem met gerangschikte wedstrijden van Battle Royale. Nu het matchen wereldwijd wordt uitgevoerd, mits de vertraging binnen gedefinieerde acceptabele parameters valt, is de kans groter dat je wordt gematcht met spelers van dezelfde rang, waardoor de kans op onevenwichtige wedstrijden kleiner wordt. Bovendien zijn de matching-instellingen zelf ook verfijnd, zodat het minder waarschijnlijk is dat u wordt gematcht met spelers van zeer verschillende rangen.

Dat gezegd hebbende, er is een zekere mate van conflict tussen onze twee doelen, namelijk zorgen voor evenwichtige wedstrijden en gemakkelijke matchen mogelijk maken. Om in de toekomst een optimale matchervaring te garanderen, zijn we van plan de situatie nauwlettend in de gaten te houden en indien nodig verdere aanpassingen door te voeren. Bovendien was er een probleem waarbij de tijd totdat een kamer werd ontbonden te lang was, wat resulteerde in lange wachttijden nadat gevechten met 6 of 7 spelers begonnen konden worden. Om dit aan te pakken, hebben we de tijd tot kamers worden ontbonden verkort, wat naar we hopen zal leiden tot sneller beginnende gevechten.

Volledige 2.0 patch-notes zijn hier te vinden; https://ninjalathegame.com/en/news/info/patch-release-notes-2_0.html

Ad