NinNin Days – Eerste 50 minuten

NinNin Days – Eerste 50 minuten

Dankzij Nintendo Hall kun je nu een snelle blik werpen op de eerste 50 minuten van de romantische visuele roman NinNin Days. Vraag je je af of NinNin Days je Nintendo Switch helemaal heet en stomende zal maken?

video
play-rounded-fill

Over NinNin Days

In het verhaal stuiten spelers op het ineffectieve Ninja-meisje Sumire – die snel intrekt bij de hoofdpersoon …

Een nors hoofdpersonage en een onhandige vrouwelijke ninja die samenwonen ?!

In dit romantische avonturenspel dat zich afspeelt in Akihabara, lach je en huil je over de vermakelijke levensstijl van een licht erotische ninja en het samenwonen van het hoofdpersonage!

<STORY>

“Alleen bekend als” “Ninja” “, deze mysterieuze huursoldaten hebben in de schaduw van de geschiedenis van weleer gewerkt. De ninja behandelden spionage, geheime complotten en moord en brachten welvaart vanuit de schaduw naar Daimyo en Fuedal-heren. < / p>

Heden —

In het dorp van hun voorouders blijven ninja’s, zoals traditie, doorgaan met trainen. Door gebrek aan werkverzoeken is het dorp echter niets anders geworden dan een kleine verzameling huizen in de bergen.

Het is vanuit dit dorp dat Sumire het bevel kreeg om te vertrekken, met de opdracht om in de stad te trainen door haar vader, het dorpshoofd.

Maar door gebrek aan voedsel en geld stort ze in aan de kant van de weg.

Ze is gered door de hoofdpersoon en is vastbesloten haar schuld aan hem terug te betalen en wordt plotseling een niet-opgewekte gast als zijn huis … “

NinNin Days komt op 12 maart 2020 naar de Nintendo Switch eShop.

Ad