Nintendo betaalde Capcom $6 miljoen voor 9 maanden exclusiviteit voor Monster Hunter

Nintendo betaalde Capcom $6 miljoen voor 9 maanden exclusiviteit voor Monster Hunter

Capcom liep helaas een paar weken geleden een groot datalek op. Een ding dat naar voren is gekomen, is hoeveel Nintendo Capcom heeft betaald voor Monster Hunter met betrekking tot de exclusiviteit van Monster Hunter Rise en Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin op de Nintendo Switch.

Het blijkt dat Nintendo $ 6 miljoen heeft betaald voor exclusiviteit voor de games voordat ze uiteindelijk naar de pc gaan. Negen maanden exclusiviteit voor Monster Hunter Rise en Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin is geweldig, maar is het zoveel waard?

Capcom heeft officieel nog geen pc-versie aangekondigd, maar die komt eraan, daar kun je zeker van zijn.

Over Monster Hunter Rise

Ga de uitdaging aan en doe mee met de jacht!

MONSTER HUNTER RISE, het nieuwste deel in de veelgeprezen actie-RPG-serie, komt naar Nintendo Switch! Vecht tegen angstaanjagende monsters en gebruik je beloningen om een ​​enorme verscheidenheid aan epische wapens en bepantsering te maken.

MONSTER HUNTER RISE, dat zich afspeelt in het ninja-geïnspireerde land Kamura Village, nodigt je uit om weelderige ecosystemen te verkennen en te vechten tegen angstaanjagende monsters om de ultieme jager te worden.

Een halve eeuw na de verwoesting van de laatste ramp, moeten jagers het opnemen tegen een nieuw en angstaanjagend monster dat zijn kop heeft opgestoken en het land opnieuw in chaos dreigt te storten.

  • Jaag alleen of werk samen met vrienden om op zoek te gaan en enorme monsters te verslaan met wapens naar keuze.
  • Gloednieuwe gameplay-systemen zoals hoogvliegende ‘Wire Action’ en je hondgenoot ‘Palamute’ voegen spannende nieuwe lagen toe aan de toch al robuuste gevechten waar Monster Hunter om bekend staat.
  • Gevestigd in een wereld geïnspireerd door het oude Japan, verken weelderige ecosystemen vrijelijk zonder belasting tussen gebieden.
  • Leer de manieren van de jager, ontdek de geheimen van weleer en verdedig de wereld tegen een zekere ondergang.
  • Je bent altijd klaar voor de volgende jacht. Speel thuis of onderweg met de kracht van Nintendo Switch.