Nintendo bevestigt Mario Kart 8 Deluxe-bundel voor Black Friday

Nintendo bevestigt Mario Kart 8 Deluxe-bundel voor Black Friday

Voor Black Friday bundelt Nintendo de console met een downloadcode voor Mario Kart 8 Deluxe en een lidmaatschap van 3 maanden voor Nintendo Switch Online.

Zo combineert het de service waarmee vrienden en families online compatibele games kunnen spelen in een alles-in-één pakket. De adviesprijs is $ 299,99, en een dergelijke bundel vertegenwoordigt een grote waarde en biedt de mogelijkheid om direct uit de doos direct in vriendelijke Mario Kart 8 Deluxe-races te springen, persoonlijk of online.

Deze Nintendo Switch-bundel is vanaf 22 november in de VS verkrijgbaar. Controleer de plaatselijke winkeliers voor de beschikbaarheid en details van de promotietijden.

Andere Nintendo Switch-deals

Voor degenen die hun spelbibliotheken een vliegende start willen geven of willen uitbreiden, zijn er ook verschillende Nintendo Switch-spellen beschikbaar voor een adviesprijs van slechts $ 39,99 per stuk, wat $ 20 korting is op hun normale adviesprijs.

Van een reis met Mario door kleurrijke omgevingen tot griezelig plezier met Luigi maken of een mysterieus hoofdstuk van de Legend of Zelda-serie verkennen, deze Black Friday-aanbiedingen zijn een kans om voor de feestdagen in te slaan op titels voor Nintendo Switch.

Gezinnen kunnen profiteren van de korting van $ 20 (werkelijke korting kan variëren) op games zoals Super Mario Maker 2, Luigi’s Mansion 3, The Legend of Zelda: Link’s Awakening, Fire Emblem: Three Houses, Mario Tennis Aces, Yoshi’s Crafted World, Splatoon 2 en New Super Mario Bros. U Deluxe.

Of het winkelend publiek nu op zoek is naar het juiste cadeau voor een geliefde of gewoon op zoek is naar ontspannende manieren om te ontspannen en te genieten van ‘me time’, Nintendo biedt dit jaar een schat aan opties voor plezier en entertainment.

Pokemon-deals

Bovendien kun je deze Black Friday ook vrienden uit de Pokémon-serie tegenkomen met Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go Eevee! voor Nintendo Switch beschikbaar voor $ 29,99 per stuk, dat is 50% korting op de normale adviesprijs.

Pikachu en Eevee zijn klaar om nieuwe vrienden te maken in deze spannende ravotten door de levendige regio Kanto. Minecraft-enthousiastelingen kunnen de dungeon-crawling-avonturen van Minecraft Dungeons Hero Edition mee naar huis nemen, die twee DLC-pakketten en extra inhoud bevat, verkrijgbaar tegen een gereduceerde Black Friday-adviesprijs van $ 19,99.

Nick Chavez, Nintendo of America’s Senior Vice President of Sales and Marketing

When people are doing their holiday shopping this year, we want to provide them with an array of choices for spending family time together through the excitement and fun of Nintendo Switch.

Black Friday is the perfect opportunity for shoppers to gift themselves a Nintendo Switch system as well, with a new bundle that offers instant connection with Nintendo Switch Online, along with a full suite of offers on games in our software library.

Black Friday-deals

Met de Black Friday Nintendo Switch-bundel biedt het inbegrepen lidmaatschap van drie maanden voor Nintendo Switch Online toegang tot een hele wereld aan plezier en games. Nintendo Switch Online is een online service waarmee leden verbinding kunnen maken en compatibele games online kunnen spelen met vrienden en familie over de hele wereld.

Met online spelen in compatibele games zoals Animal Crossing: New Horizons, Pokémon Sword, Pokémon Shield, Super Smash Bros. Ultimate, Mario Kart 8 Deluxe, Splatoon 2, Tetris 99 en vele anderen, kan een Nintendo Switch Online-lidmaatschap leden helpen ervaar alles wat Nintendo Switch te bieden heeft.

Het biedt ook exclusieve toegang tot de nieuwe, competitieve online vechtgame Super Mario Bros. 35, samen met toegang tot meer dan 90 klassieke Super NES- en NES-games om te verkennen en te genieten, zoals The Legend of Zelda: A Link to the Past, Super Metroid en Super Mario Bros. 3. Door de Black Friday Nintendo Switch-bundel mee naar huis te nemen, kunnen individuen en gezinnen al deze content ervaren tijdens de feestdagen en daarna!

Nog meer opties

Er zijn dit jaar ook andere vakantie-opties van Nintendo om te overwegen. Nintendo Switch Lite is een speciaal draagbaar systeem dat compatibel is met elk Nintendo Switch-spel dat in handheldstijl kan worden afgespeeld, zodat spelers overal in hun favoriete spellen kunnen springen.

Wie gezelligheid en ontspanning zoekt met grote avonturen, kan een aantal van Mario’s veelgeprezen 3D-platformgames ervaren – Super Mario 64, Super Mario Sunshine en Super Mario Galaxy – allemaal in één pakket met Super Mario 3D All-Stars.

Nintendo heeft onlangs ook Mario Kart Live: Home Circuit gelanceerd, een nieuwe ervaring die het plezier van de Mario Kart-serie naar de echte wereld brengt met behulp van het Nintendo Switch-systeem om een ​​echte, fysieke kart te besturen.

En op 20 november kan iedereen die van epische speurtochten en adembenemende veldslagen houdt, zijn tanden zetten in de game Hyrule Warriors: Age of Calamity, die zich afspeelt in het land Hyrule 100 jaar voor de Legend of Zelda: Breath of the Wild wild.

Geweldige geschenken

Voor degenen die dit jaar een cadeau voor een Animal Crossing-fan willen kopen of zelfs zelf het plezier willen beleven, is het Nintendo Switch – Animal Crossing: New Horizons Edition-systeem ook verkrijgbaar bij deelnemende winkels en te koop bij een aanbevolen winkel. prijs van $ 299,99.

Het systeem heeft pastelgroene en blauwe Joy-Con-controllers en een wit Nintendo Switch-dock met afbeeldingen van Tom Nook en Nooklings, Timmy en Tommy. Voel die rustige eilandvibes met de uitnodigende beelden van Animal Crossing: New Horizons.

Iets meer actief

Voor iets actievers is Ring Fit Adventure een game waarmee spelers een avonturenwereld kunnen verkennen en vijanden kunnen verslaan met behulp van realistische bewegingen met de meegeleverde Ring-Con en beenbandaccessoires. Het bevat zelfs aanpasbare trainingsroutines en mini-games die gericht zijn op specifieke spiergroepen.

Spelers kunnen ook hun lichaam in beweging houden met Just Dance 2021, het ultieme dansspel waarmee gezinnen kunnen meedoen met tophits, of Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise, een spel dat spelers uitnodigt om te trainen met een verscheidenheid aan van energieke boksoefeningen.