Nintendo blokkeerde gebruiker die code op G2A had gekocht

Nintendo blokkeerde gebruiker die code op G2A had gekocht

Ooit gehoord of gebruik gemaakt van G2A? Als dat niet zo is, wees dan voorzichtig, want een fan heeft enkele problemen opgemerkt na het gebruik van een van hun diensten.

Wat is G2A?

G2A is een wereldwijd transactie-ecosysteem en financiële technologiebedrijf dat het hele G2A-ecosysteem verbindt met internationale en lokale betaalmethoden.

Het brandpunt van dit ecosysteem is G2A Marketplace, ‘s werelds grootste marktplaats voor digitale producten. G2A heeft zijn hoofdkantoor in Hong Kong, maar er zijn G2A-kantoren in veel landen, waaronder China, Polen en Nederland.

G2A Marketplace

Het is een van de grootste marktplaatsen voor game-cd-sleutels ter wereld. Op onze site kunnen klanten games kopen voor elk platform, zoals Steam, Origin of Uplay. Kopen en verkopen op G2A Marketplace is niet alleen gemakkelijk, maar ook veilig.

Over veilig … blijf lezen

Als je ooit in de verleiding bent gekomen om een ​​goedkope Nintendo Switch-downloadcode van G2A te kopen, wil je waarschijnlijk na het lezen van dit gebruikersverhaal nog twee keer nadenken.

Reddit-gebruiker ck02623 beweerde dat hun Nintendo-account was verbannen na het inwisselen van een Nintendo Switch-downloadcode die hij bij G2A had gekocht.

Nadat het Nintendo-account van ck02623 was gesloten, verloren ze de toegang tot hun opslaggegevens en elke game die ze hadden gedownload. Ze realiseerden zich de fout die ze maakten en benaderden snel Nintendo voor hulp bij het herstellen van hun Nintendo-account.

Zoals het er nu uitziet; Nintendo neemt een beslissing na beoordeling van de G2A-transactie, PayPal-transactie en bewijs van geschil.

ck02623s heeft gezworen nooit meer een game van G2A te kopen.

PS: dit is niet om vanaf ons einde een steek uit te delen naar G2A.

Het is alleen maar duidelijk dat dingen die er veel te goed uitzien, je soms kunnen meer problemen kunnen opleveren dan ze waard zijn. We hopen dat de gebruiker zijn account terug krijgt. We vragen ons ook af wat G2A zou aangeven, maar helaas is er nog geen feedback van hun kant.

Wat betreft G2A en als je het zou willen gebruiken … bekijk de Reddit-post om de ervaringen van andere mensen te lezen; https://www.reddit.com/r/nintendo/comments/fij3kl/psa_dont_buy_even_a_single_g_ >

Ad