Nintendo – content Animal Crossing New Horizons vertraagd vanwege corona

Nintendo – content Animal Crossing New Horizons vertraagd vanwege corona

Animal Crossing: New Horizons is een grote hulp geweest voor mensen die tijdens de coronaviruspandemie sociaal afstand moesten nemen en zichzelf in quarantaine moesten houden.

Tot dusver is de impact die de pandemie heeft gehad op het Nintendo 2020-release-schema minimaal, maar dat kan veranderen.

Welkom bij je vertraagde ervaring

Animal Crossing New Horizons-regisseur Aya Kyogoku en producer Hisashi Nogami spraken met The Washington Post over de impact van de pandemie op de content na de lancering van de game. Het paar zei dat de ontwikkeling van de updates nog steeds gaande is, maar er is enige onzekerheid.

Ze zeiden dat “we niet zeker weten of we iets moeten veranderen, maar ik denk dat we flexibel moeten zijn”. Momenteel zijn de uren van het ontwikkelteam veranderd in een poging om treinverkeer in de spits te vermijden. Nogami zei dat “in termen van het ontwikkelteam, ik ook moet nadenken over hun gezondheid en welzijn”.

Over Animal Crossing New Horizons

Als de drukte van het moderne leven je in de steek laat, heeft Tom Nook een zakelijke onderneming in petto waarvan hij weet dat je hem zult waarderen: zijn gloednieuwe, ultra-exclusieve Nook Inc. Deserted Island Getaway-pakket!

  • Pas je karakter en huis aan en versier het landschap (met meubels, als je wilt!), terwijl je je eigen eilandparadijs creëert.
  • Ervaar een robuust nieuw knutselsysteem – verzamel materialen om alles te construeren, van meubels tot gereedschappen!
  • Geniet van een verscheidenheid aan ontspannende activiteiten zoals tuinieren, vissen, decoreren, omgaan met charmante NPC’s en meer, terwijl klassieke Animal Crossing-ervaringen op leuke nieuwe manieren tot leven komen in de verlaten eilandomgeving.
Ad