Nintendo Direct – 9 Februari 9th 2022, 40 minuten

Nintendo Direct – 9 Februari 9th 2022, 40 minuten

Er komt een gloednieuwe Nintendo Direct aan! Nintendo heeft bevestigd dat er op 9 februari 2022 een nieuwe digitale uitzending zal plaatsvinden (14.00 uur PT). Volgens Nintendo zal het ongeveer 40 minuten aan nieuws en updates bevatten voor titels die in de eerste helft van 2022 naar Nintendo Switch komen!

Wat te verwachten

Het duurt ongeveer 40 minuten en zal “voornamelijk” gericht zijn op Nintendo Switch-titels die in de eerste helft van 2022 worden uitgebracht.

Hoewel er geen specifieke titels zijn genoemd, wordt Kirby and the Forgotten Land op 25 maart uitgebracht en zal vrijwel zeker worden opgenomen. Mario + Rabbids: Sparks of Hope, Bayonetta 3, Splatoon 3 en het vervolg op Breath of the Wild zijn enkele van de andere games die voor 2022 zijn onthuld. nog steeds worden getarget voor 2022).

Met name Nintendo had vorig jaar rond deze tijd een soortgelijke Direct die “voornamelijk” gericht was op titels die in 2021 uitkomen, wat ons een idee kan geven van wat we deze keer kunnen verwachten. Het bevatte een goede mix van first- en third-party Switch-titels, en het werd afgesloten met de aankondiging van Splatoon 3 voor dit jaar, wat impliceert dat er aan het einde van deze Direct nog een grote verrassingsrelease zou kunnen komen.

Laten we het allemaal samen bekijken;

video
play-rounded-fill

Ad