Nintendo Direct: E3 2019 volledig samengevat

Nintendo Direct: E3 2019 volledig samengevat

Nintendo heeft voor 2019 en 2020 veel Nintendo Switch-games aangekondigd tijdens Nintendo Direct: E3 2019.

video
play-rounded-fill

Overzicht E3 Dag 1

Nintendo opende zijn activiteiten op E3 ​​2019 door verschillende Nintendo Switch-games te demonstreren die in 2019 en daarna van start zullen gaan. Tijdens de Nintendo Direct-presentatie onthulde Nintendo nieuwe informatie voor games, waaronder Pokémon Sword en Pokémon Shield, Luigi’s Mansion 3, The Legend of Zelda: Link’s Awakening, MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order, Fire Emblem: Three Houses, Animal Crossing: New Horizons, ASTRAL CHAIN ​​en Super Smash Bros. Ultimate.

De Nintendo Direct onthulde ook aanstaande Nintendo Switch-spellen, waaronder The Witcher 3: Wild Hunt – Complete editie van CD PROJEKT RED, The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics van BonusXP en En Masse Entertainment, CONTRA ROGUE CORPS uit Konami en TRIALS of MANA from SQUARE ENIX.

“Na meer dan twee jaar op de markt te hebben gespeeld, heeft Nintendo Switch een beroep gedaan op alle soorten spelers met zijn immer groeiende bibliotheek met spellen, waaronder notabelen zoals The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Super Mario Odyssey en Super Smash Bros. Ultimate , “Zei Doug Bowser, president van Nintendo of America. “Tijdens de E3 geven we fans een blik op wat de rest van het jaar en daarna te wachten staat, door de wijdverspreide ondersteuning van het systeem van zowel Nintendo als een breed scala aan indie- en grote ontwikkelingspartners te laten zien.”

Nintendo volgde zijn presentatie met een Nintendo Treehouse: Live-segment dat fans hun eerste kijk gaf op de live gameplay van de nieuwe Pokémon-spellen die in ontwikkeling zijn voor Nintendo Switch. De spellen zijn gepland voor 15 november.

Nintendo Treehouse: Live, dat de Nintendo Switch-spellen op E3 ​​nader bekijkt, gaat door met dagelijks programmeren tot en met donderdag. De livestreams van woensdag en donderdag beginnen om 9 uur ‘s morgens. Voor het eerst zal de show van donderdag volledig gewijd zijn aan nieuwe indie-games voor Nintendo Switch.Nintendo Direct featured:

Pokémon Sword en Pokémon Shield:

Een nieuwe generatie Pokémon komt naar het Nintendo Switch-systeem. Word een Pokémon-trainer, begin aan een nieuwe reis in de nieuwe regio Galar en ontrafel het mysterie achter de legendarische Pokémon Zacian en Zamazenta!

Verken het wilde gebied, een uitgestrekt gebied waar de speler de camera vrijelijk kan bedienen. En neem deel aan Max Raid Battles waarin spelers het opnemen tegen gigantische en supersterke Pokémon, bekend als Dynamax Pokémon. De spellen lanceren 15 november.

Luigi’s Mansion 3:

Luigi begint aan een droomvakantie met Mario en vrienden. Zijn droom wordt echter al snel een nachtmerrie. Met de hulp van professor E. Gadd doorkruist de onwillige en laffe held Luigi een mysterieus hotel met verdiepingen die compleet van elkaar verschillen.

Gebruik de opgewaardeerde Poltergust G-00 om de verdediging van de geesten te slaan en weg te blazen of Gooigi op te roepen, een volledig groene dubbelganger die Luigi kan helpen obstakels te overwinnen die hij niet alleen kan passeren. De ScareScraper-modus kan online * of lokaal worden gespeeld met maximaal acht spelers op vier Nintendo Switch-systemen (extra games vereist). De game is gepland voor lancering in 2019.

The Legend of Zelda: Link’s Awakening:

Link is aangespoeld op een mysterieus eiland met vreemde en kleurrijke inwoners. Om het eiland te ontvluchten, moet Link magische instrumenten verzamelen en de Wind Fish wakker maken. Spelers verkennen een opnieuw bedacht eiland Koholint dat trouw is herbouwd in een nieuwe kunststijl.

Vecht tegen vijanden, verover talloze kerkers en ontrafel de verborgen geheimen van het eiland terwijl je Super Mario-vijanden zoals Goombas, Chain Chomps en Piranha Plants tegenkomt. Spelers kunnen ook Chambers (Dungeon Rooms) verdienen en regelen dat ze de doelen in de nieuwe Chamber Dungeon voltooien. Naast het spel wordt een nieuwe Link-amiibo-figuur gelanceerd waarmee spelers deze schattige nieuwe kunststijl in hun hand kunnen zetten.

Een speciale Dreamer Edition komt met het spel en het Dreamer Art Book, dat concept art uit de Nintendo Switch-versie van het spel bevat. De game en amiibo zijn elk gepland om 20 september te lanceren.

Animal Crossing: New Horizons:

Spelers beginnen aan een ultra-exclusief Nook Inc. Deserted Island Getaway-pakket en genieten van een vredig bestaan vol creativiteit, charme en de vrijheid om hun handen uit de mouwen te steken en hun nieuwe leven te maken zoals ze willen.

Spelers kunnen grondstoffen verzamelen die ze kunnen gebruiken, van comfort van het schepsel tot handige gereedschappen, omdat ze een huis oprichten dat ze vrijelijk kunnen versieren, zowel binnen als buiten. De game is gepland voor 20 maart 2020.

Super Smash Bros. Ultimate:

Twee nieuwe betaalde downloadbare jagers komen naar de game Super Smash Bros. Ultimate: Hero uit de DRAGON QUEST-serie die deze zomer beschikbaar zal zijn, en Banjo-Kazooie voor deze herfst. Hero vertegenwoordigt de hoofdpersoon uit verschillende games in de DRAGON QUEST-serie. Hij kan de vorm aannemen van de hoofdrolspeler uit DRAGON QUEST XI: Echoes of a ongrijpbare tijd, DRAGON QUEST III: The Seeds of Salvation, DRAGON QUEST IV: Hoofdstukken van de gekozen en DRAGON QUEST VIII: Journey of the Cursed King.

Banjo de beer en zijn vogelvriend, Kazooie, spelen een hoofdrol in een reeks games die op Nintendo 64 is begonnen. Hoewel Banjo de beer voor het eerst werd geïntroduceerd in Diddy Kong Racing voor Nintendo 64, is het goedhartige personage vooral bekend om zijn aansluiting bij zijn wijze krakende vogel sidekick Kazooie in de 1998 Nintendo 64-game Banjo-Kazooie. Het geliefde paar is sindsdien onlosmakelijk verbonden door samen te werken met een arsenaal aan acrobatische en eieropnames om vijanden te verslaan, obstakels te overwinnen en gouden puzzelstukken te vinden.

Super Smash Bros. Ultimate amiibo:

Nieuwe amiibo-figuren met personages uit het vechtspel zijn onderweg. Op 20 september lanceert Nintendo amiibo voor Snake, Ivysaur en Squirtle. In november zijn amiibo van Incineroar, Simon en Chrom op stapel, gevolgd door Dark Samus en Richter in 2020.

MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order:

Stel een ultiem team samen van Marvel Super Heroes van een enorme cast waaronder de Avengers, Guardians of the Galaxy, X-Men en meer. Werk samen met vrienden ** om galactische verwoesting te voorkomen door toedoen van de gekke kosmische tiran Thanos en zijn meedogenloze warmmakers, The Black Order.

Spelers kunnen hun ultieme alliantie uitbreiden met de betaalde Expansion Pass, inclusief opkomende DLC-content van populaire franchises zoals de Fantastic Four, X-Men en Marvel Knights. De game wordt gelanceerd op 19 juli.

Fire Emblem: Three Houses:

Als een professor moeten spelers studenten leiden in hun academische leven en in turn-based, tactische RPG-gevechten die worden uitgevoerd met strategische nieuwe wendingen om te overwinnen. Naarmate het verhaal zich ontvouwt, zal de keuze voor een huis aan de Academie van de Academie van grote invloed zijn op de positie van de spelers wanneer het grote land Fódlan wordt overspoeld door oorlog.

Na vijf jaar moeten voormalige vrienden uit de andere klassen elkaar nu op het slagveld als bittere vijanden ontmoeten. De game bevat de verfijnde gameplay waarvoor de Fire Emblem-franchise bekend staat. Spelers bevelen een groep krijgers aan om te bewegen en vechten op een grid-gebaseerd slagveld en, voor de eerste keer in de seriegeschiedenis, bataljons troepen toe te wijzen om individuele eenheden in de strijd te ondersteunen. De game start op 26 juli.

ASTRAL CHAIN:

In dit nieuwe synergetische actiegame van PlatinumGames is de laatste kans van de mensheid tegen een interdimensionale invasie een gevoelig wapen dat het Legioen wordt genoemd. Als rookie-officier in een elite-politieteam werken spelers samen met hun legioen om zaken op te lossen en de mensheid te redden. Spelers kunnen Legions on the fly veranderen om hun stijl te veranderen en stijlvolle combo’s te ontketenen.

Omdat ze de wereld redden van extradimensionale indringers die chimaera’s worden genoemd, zullen ze ook communiceren met burgers, verdachten ondervragen en samenwerken met leden van hun taakgroep om zaken op te lossen. De game is gepland voor 30 augustus.

DAEMON X MACHINA:

Verdedig de planeet en versla de corrupte A.I. bestuurde robots met je Arsenal, een volledig aanpasbaar gemechaniseerd gevechtsuitslag. Kies en rust je Arsenal uit met een veelvoud aan wapens, haal meer uit neergestorte vijandelijke Arsenalen en wissel ze on the fly uit om bij je strategie te passen in het licht van steeds veranderende bedreigingen die het einde van de wereld kunnen brengen. De game is gepland voor 13 september.

Cadence of Hyrule ~ Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda~:

Dit ritmische actie-avonturenspel speelt zich af in de wereld van de Legend of Zelda-serie. Spelers kunnen de willekeurig gegenereerde overworld verkennen, evenals kerkers die voor elke speler veranderen als ze Hyrule proberen te redden als Link of Princess Zelda.

Ze kunnen items uit de Legend of Zelda-serie gebruiken, plus spreuken en wapens uit de Crypt of the NecroDancer-game. Door de beat te behouden met 25 geremixte klassieke deuntjes uit de Legend of Zelda-serie, moeten spelers legendarische vijanden en bazen overtreffen in ritmische gevechten. De game wordt gelanceerd in de Nintendo eShop op 13 juni.

DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition:

De legendarische en genrebepalende rollenspelserie is terug met de definitieve versie van dit veelgeprezen spel. Ga op grootse en epische zoektocht als de Luminary-de held gekozen door Yggdrasil, de wereldboom, om de wereld van Erdrea te redden van een kwaad lot.

De Nintendo Switch-versie biedt alle uitgebreide content van het originele spel, aangevuld met nieuw toegevoegde personagespecifieke verhalen, volledig georkestreerde veld- en gevechtsmuziek, extra monsters om mee te rijden, side-quests om naar de voorbije DRAGON QUEST-werelden te reizen en het vermogen om te veranderen tussen HD en retro-geïnspireerde 16-bits beelden. Extra verbeteringen zijn onder meer de mogelijkheid om gevechtsreeksen te versnellen en de keuze van een Japans of Engels stemmetje. De game is gepland om 27 september te lanceren.

DRAGON QUEST BUILDERS 2:

Ga op avontuur om een fantasiewereld te bouwen en deze te verdedigen tegen de kinderen van Hargon. Speel en experimenteer om crafting- en bouwrecepten te ontgrendelen in dit RPG-avontuur vol exploratie, questen en uitdagende gevechten.

Bouw samen met maximaal drie andere spelers via lokale draadloze of online op het eiland Awakening. De Nintendo eShop-demo is gepland voor 27 juni en de volledige game is gepland voor 12 juli.

The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition from CD PROJEKT RED

The Witcher 3: Wild Hunt, winnaar van meer dan 250 Game of the Year-awards, is een verhaalgedreven, open wereldavontuur in een duister fantasie-universum, waarin je speelt als Geralt of Rivia, huurmoordenaars en monsterslachter. De complete editie bevat elk stukje downloadbare content die voor het spel is uitgebracht, inclusief twee enorme verhaaluitbreidingen: Hearts of Stone & Blood and Wine.

Het is de perfecte gelegenheid om deze wereld voor de eerste keer te betreden of het avontuur opnieuw te beleven – onderweg! De game zal dit jaar worden gelanceerd.

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 from SEGA:

Sluit je aan bij Mario, Sonic en vrienden voor hun grootste avontuur ooit op de Olympische Spelen Tokyo 2020, exclusief op Nintendo Switch! Ga voor de gouden medaille terwijl je meedoet aan sportspellen vol actie, waaronder vier gloednieuwe evenementen in Tokyo 2020: skateboarden, karate, surfen en sportklimmen, evenals een groot aantal klassieke evenementen.

De game is gepland voor november.

The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics from BonusXP and En Masse Entertainment:

De langverwachte Netflix-serie The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics komt tot leven als een spannende tactische strategiespel! In The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics kunnen fans de fantasiewereld van Thra ervaren door de gebeurtenissen uit de serie te doorlopen – en erbovenuit te gaan.

Spelers zullen zelfs nooit eerder vertoonde speelbare personages, verhalen en omgevingen tegenkomen. De game is gepland voor lancering in 2019.

TRIALS of MANA from SQUARE ENIX:

TRIALS van MANA is een Full HD-remake van de derde inzending in de Mana-serie, oorspronkelijk uitgebracht in Japan als Seiken Densetsu 3. Het volledige spel is volledig opnieuw opgebouwd met moderne 3D-graphics. De game is gepland voor begin 2020.

Collection of Mana from SQUARE ENIX

Collectie van Mana brengt de eerste drie titels in de baanbrekende Mana-serie naar Nintendo Switch in een alles-in-één pakket. De collectie is een essentiële bundel voor nieuwe fans die voor de eerste keer de klassiekers willen spelen en nostalgiezoekers die onderweg graag goede herinneringen en fantastische fantasy-avonturen willen beleven. De collectie wordt vandaag gelanceerd!

CONTRA ROGUE CORPS from Konami:

CONTRA ROGUE CORPS is een over-the-top run-and-gun-franchise met snelle, ultra gewelddadige gevechten. CONTRA ROGUE CORPS biedt zowel single- als multiplayer ** -opties, een ongelooflijke gameplay-ervaring alleen of met je vrienden. De game wordt gelanceerd op 24 september.

No More Heroes 3 from Grasshopper Manufacture:

Travis Touchdown keert terug naar Santa Destroy na een afwezigheid van 10 jaar. Daar vindt hij een enorme kunstmatige eilandmetropool die in de zee zweeft, en een mysterieus vliegend object dat hoog boven de oceaan zweeft. De nieuwste genummerde vermelding in de No More Heroes-serie … No More Heroes 3 komt eraan in 2020!

Empire of Sin from Paradox and Romero Games

Empire of Sin plaatst je in het hart van de meedogenloze criminele onderwereld van het jaren 50-jarig verbod in Chicago. Het is aan jou om je weg naar de top van de stapel te duwen, te betoveren en te intimideren en alles te doen wat nodig is om daar te blijven.

Deze personage-gedreven noir-geïnspireerde game dompelt spelers onder in de glitz en glamour van de brullende jaren ’20, terwijl ze achter de schermen moeten werken in de gruizige onderbuik van de georganiseerde misdaad. De game is gepland voor lancering in het voorjaar van 2020.

Panzer Dragoon: Remake from Forever Entertainment

Een nieuwe, opnieuw gemaakte versie van het Panzer Dragoon-spel – trouw aan het origineel, met verbeterde grafische weergaven en bedieningselementen die voldoen aan de moderne spelstandaarden! Op een eenzame eenzame planeet kom je twee draken tegen die zijn ontwaakt uit de oudheid.

Gewapend met een dodelijk wapen uit het verleden, en de begeleiding van je gepantserde blauwe draak, moet je je lot vervullen en ervoor zorgen dat de Prototype Dragon de Toren niet bereikt, of sterven probeert. De game is gepland om deze winter te lanceren.

Resident Evil 5 from CAPCOM:

Terwijl de Umbrella Corporation en zijn aantal dodelijke virussen zijn vernietigd en ingeperkt, is een gevaarlijker dreiging ontstaan. Ergens in Afrika veranderen onschuldige dorpelingen in agressieve en verontrustende wezens.

Met online  en couch co-op kunnen spelers deze Resident Evil-klassieker ervaren als Chris Redfield of zijn partner, Sheva Alomar, terwijl het duo samenwerkt om de verantwoordelijken voor de virale uitbraak te onderzoeken en te stoppen. De game is gepland om dit najaar te lanceren.

Resident Evil 6 from CAPCOM:

Overvloeiende actie en survivalhorror, Resident Evil 6 levert een epische en dramatische horrorervaring op. Resident Evil-favorieten Leon S. Kennedy en Chris Redfield krijgen gezelschap van nieuwkomers op de wereldmarkt voor een bedreiging op wereldniveau: het zeer virulente C-virus.

De game is gepland om dit najaar te lanceren.

Kleinere aankondigingen

 • Dead by Daylight from Behaviour Interactive Inc. / Koch Media (Sept. 24)
 • Stranger Things 3: The Game from Netflix / BonusXP (July 4)
 • Spyro Reignited Trilogy from Activision Publishing, Inc. (Sept. 3)
 • Just Dance 2020 from Ubisoft (Nov. 5)
 • New Super Lucky’s Tale from Playful Studios (Herfst)
 • Minecraft: Dungeons from Mojang Studios (Lente 2020)
 • Ni No Kuni Remake: Wrath of the White Witch from LEVEL-5 / Engine Software (Sept. 20)
 • Catan from Asmodee Digital (Juni 20)
 • The Sinking City from Frogwares (This Fall)
 • Alien: Isolation from SEGA Europe Limited (2019)
 • Hollow Knight: Silksong from Team Cherry (Spoedig)
 • FINAL FANTASY: Crystal Chronicles Remastered Edition from SQUARE ENIX, Inc. (Winter)
 • Dauntless from Phoenix Labs (Q4)
 • Wolfenstein: Youngblood from Bethesda Softworks (Juli 26)
 • DOOM Eternal from Bethesda Softworks (Spoedig)
 • The Elder Scrolls: Blades from Bethesda Softworks (Herfst)

De stand van Nintendo geeft deelnemers de eerste hands-on tijd met de games Pokémon Sword en Pokémon Shield, Luigi’s Mansion 3 en The Legend of Zelda: Link’s Awakening. Fans die de show niet bijwonen, kunnen MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order zelf uitproberen en behoren tot de eersten in het land om het spel te spelen voordat het wordt gelanceerd.

Nintendo Early Access op Best Buy-evenementen vindt deze week plaats op 80 Best Buy-locaties in de Verenigde Staten en 10 Best Buy-winkels in Canada. Mensen kunnen bepaalde winkels bezoeken om het spel van 15:00 tot 18:00 uur te spelen. lokale tijd op woensdag 12 juni en 12.00 tot 17.00 uur lokale tijd zaterdag 15 juni.

Acties

Om de E3 2019 te vieren, biedt Nintendo eShop besparingen op geselecteerde digitale games. Tussen nu en 23:59 uur PT op 18 juni, meer dan 60 Nintendo Switch en Nintendo 3DS digitale games hebben een korting van 30%, 50% of zelfs meer.

Dit zijn spellen in bekende franchises en indiegames. Mijn Nintendo-leden verdienen ook My Nintendo-punten bij in aanmerking komende aankopen.

De volledige lijst met verkoopitems is te vinden in de Nintendo eShop op de respectievelijke systemen en op https://e3.nintendo.com/sale 

Pff dat was iets … individuele items zullen de komende dagen volgen … houd in gedachten dat dit allemaal min of meer een eenmansshow is en dit is helaas niet mijn werk! I wish…