Nintendo Direct Mini 26 Maart 2020 samenvatting

Nintendo Direct Mini 26 Maart 2020 samenvatting

Tijdens de nieuwste Nintendo Direct Mini-videopresentatie heeft Nintendo de schijnwerpers gezet op een schat aan verschillende soorten games die in 2020 voor de Nintendo Switch worden gelanceerd.

Sommige zijn zelfs vandaag nog beschikbaar!

Bekijk de Nintendo Direct Mini

video

Samenvatting

Games die in de video te zien zijn, omvatten uitgebreide rollenspelavonturen zoals Xenoblade Chronicles: Definitive Edition en BRAVELY DEFAULT II; klassieke franchises zoals Borderlands, XCOM 2 en BioShock komen voor het eerst naar een Nintendo-console; remakes van fanfavorieten in titels als Burnout Paradise Remastered en Panzer Dragoon: Remake; en titels die perfect zijn voor zowel informele als oude gamers zoals Good Job !, 51 Worldwide Games en Animal Crossing: New Horizons.

De Nintendo Direct Mini onthulde ook aankomende inhoud voor momenteel beschikbare Nintendo Switch-spellen, zoals een gratis update voor Ring Fit Adventure, meer details over de aanstaande betaalde DLC voor Pokémon Sword en Pokémon Shield, evenals nieuws dat de eerste jager in de Super Smash Bros.Ultimate Fighters Pass Vol. 2 komt uit de ARMS-franchise.

Ga naar https://www.nintendo.co.uk/nintendo-direct  om de Nintendo Direct Mini-video in zijn geheel te bekijken. Enkele van de hoogtepunten in de video zijn:

Nu beschikbaar!

Goed gedaan!

Voer in dit waanzinnige actie-puzzelspel van Nintendo hilarische en uitdagende taken uit in een uitgestrekt kantoorgebouw om de klus te klaren op elke manier die nodig is, alleen of met twee spelers. Goed gedaan! wordt vandaag in de Nintendo Switch in de Nintendo eShop gelanceerd.

MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order Expansion Pass – Pack 3:

Het is de eerste familie van Doctor Doom vs. Marvel toen de MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order Expansion Pass – Pack 3: Fantastic Four: Shadow of Doom vandaag voor de Nintendo Switch wordt gelanceerd. Het nieuwe pakket voegt de Fantastic Four en Doctor Doom toe als speelbare personages terwijl ze vechten in een nieuwe verhaalcampagne. De uitbreidingspas, die ook pack 1 en pack 2 bevat, kan worden gekocht in de Nintendo eShop.

Ring Fit Adventure-update:

Later op de dag komt er een gratis update naar Ring Fit Adventure. De update voegt een nieuwe Rhythm Game-modus toe, een optie om over te schakelen naar een vrouwenstem en de taal van de in-game stem te veranderen, en meer. Ga in de Rhythm Game-modus naar het ritme van een dozijn muzieknummers van Ring Fit Adventure en een paar nummers van populaire Nintendo-spellen, waaronder Super Mario Odyssey, Splatoon 2 en The Legend of Zelda: Breath of the Wild. De update is vanaf vandaag beschikbaar.

Shinsekai: Into the Depths:

In dit diepzee-verkenningsspel verzamelen spelers middelen om hun uitrusting te upgraden, items te maken en dieper de afgrond in te duiken. Terwijl ze steeds mysterieuzere omgevingen verkennen, moeten spelers hun zuurstof- en drukniveaus volgen om te overleven. Shinsekai: Into the Depths wordt vandaag gelanceerd voor Nintendo Switch.

Panzer Dragoon: Remake:

In deze remake van de drakenklassieker besturen spelers de Blauwe Draak door ongelooflijke landschappen, vechten ze tegen gigantische wezens en dodelijke oorlogsschepen met 360-gradenbesturing en lock-on-targeting. Panzer Dragoon: Remake verschijnt vandaag als eerste exclusief voor Nintendo Switch op de Nintendo Switch.

Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy:

Ga naar de Jedi Academy van Luke Skywalker om de wegen van de Force te leren! Spelers kunnen hun Jedi-uiterlijk aanpassen en online strijden met maximaal 16 spelers wanneer Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy vandaag op de Nintendo Switch wordt gelanceerd.

Komen in 2020

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition:

De originele Xenoblade Chronicles-game, die het debuut was van het favoriete personage Shulk, komt naar de Nintendo Switch met een nieuw epiloogverhaal, Xenoblade Chronicles: Future Connected. Deze definitieve editie van de RPG ziet er ook beter uit en speelt soepeler dan ooit tevoren. De gevechts-HUD en menuschermen zijn gemakkelijk te lezen en gemakkelijk te gebruiken.

Sommige muziektracks zijn geremasterd of geremixed. Ervaar de grootsheid van Xenoblade Chronicles: Definitive Edition wanneer het op 29 mei wordt gelanceerd voor Nintendo Switch.

Op dezelfde dag wordt ook de Xenoblade Chronicles: Definitive Edition – Collector’s Set gelanceerd, met een 250 pagina’s tellend artbook vol prachtige landschappen, een SteelBook, een vinyl met de Monado op de mouw gedrukt en een poster. Vroege kopers kunnen de game vandaag vooraf laden in de Nintendo eShop en ontvangen Gold Points ter waarde van 5% van het betaalde bedrag.

Animal Crossing: New Horizons:

Nu Animal Crossing: New Horizons is gelanceerd voor Nintendo Switch, komt het eerste seizoensevenement eraan. Tussen 1 april en 12 april kunnen bewoners van het eiland deelnemen aan Bunny Day om eieren te vinden die verborgen zijn door konijnenbezoeker Zipper en speciale items met hen te maken. De volgende gratis update van de game-hits eind april, die het Earth Day-evenement toevoegt.

Volg het Animal Crossing Twitter-account voor het laatste nieuws en updates over de game.

Pokémon Sword Expansion Pass en Pokémon Shield Expansion Pass:

Met de nieuwe Pokémon Sword Expansion Pass en Pokémon ShieldExpansion Pass zullen het uitgestrekte eiland in de zee, het Isle of Armor en het bevroren sneeuwlandschap dat bekend staat als de Crown Tundra beschikbaar zijn in de regio Galar. Op het Isle of Armor kunnen Trainers zich verzamelen in een nieuwe dojo voor Pokémon Battles om hun vaardigheden onder de knie te krijgen. Door te trainen in deze dojo ontvangen spelers de legendarische Pokémon Kubfu van de meester, Mustard.

Door te trainen met Kubfu krijgen Trainers toestemming om de Towers of Two Fists op het Isle of Armor uit te dagen. Zodra een van de twee torens is veroverd, zal Kubfu evolueren naar Urshifu. Naast nieuwe outfititems en kapsels, zullen de uitbreidingspassen ook nieuwe achtergronden, effecten en kaders voor ligakaarten toevoegen. De Pokémon Sword Expansion Pass en Pokémon Shield Expansion Pass Part 1 – The Isle of Armor wordt eind juni gelanceerd. Aanvullende informatie over de Pokémon Sword Expansion Pass en Pokémon Shield Expansion Pass Part 2 – The Crown Tundra wordt in de toekomst onthuld.

Uitbreidingspassen voor Pokémon Sword en Pokémon Shield, waaronder The Isle of Armor en The Crown Tundra wanneer ze worden uitgebracht, kunnen in de Nintendo eShop worden gekocht voor £ 26,99 per stuk.

BRAVELY DEFAULT II

In dit vervolg op de originele BRAVELY DEFAULT beginnen de nieuwe vier Heroes of Light aan een grootse en glorieuze missie, geleid door de elementaire kristallen. Net als de eerste game beschikt BRAVELY DEFAULT II over een vechtsysteem dat de nadruk legt op strategie, waarbij spelers beslissen wanneer ze moeten aanvallen (Brave) of inhouden en wachten tot het juiste moment om toe te slaan (standaard).

Met prachtige plekken om te verkennen en nieuwe banen te verwerven, waarvan sommige zelfs kunnen worden gecombineerd, is BRAVELY DEFAULT II een andere epische RPG in de Nintendo Switch-bibliotheek. Er is vandaag een gratis demo beschikbaar.

Een rijkdom aan 2K-games:

Veel games van uitgeverij 2K komen op 29 mei naar de Nintendo Switch, waaronder scifi-klassieker XCOM 2 Collection – die XCOM 2, 4 DLC-packs en de War of the Chosen-uitbreiding bevat – evenals Borderlands Legendary Collection, die de originele Borderlands bevat, het vervolg, Borderlands 2, en het “pre-vervolg”, Borderlands: The Pre-Sequel. 2K brengt ook de veelgeprezen BioShock-serie naar Nintendo Switch, met BioShock Remastered, BioShock 2 Remastered en BioShock Infinite: The Complete Edition, evenals BioShock: The Collection, die alle drie BioShock-games in één pakket bevat.

Super Smash Bros. Ultimate:

De eerste jager in de Super Smash Bros.Ultimate Fighters Pass Vol. 2 neemt deel aan de strijd vanuit de Nintendo Switch-titel ARMS! De jager wordt in juni aangekondigd en uitgebracht.

51 Worldwide Games:

Vier-op-een-rij, Mancala, Slot Cars, Sliding Puzzle en Texas Hold’em zijn slechts een handvol van de 51 games van over de hele wereld die zijn opgenomen in 51 Worldwide Games. Sommige spellen zijn multiplayer, inclusief opties voor maximaal vier personen om lokaal of online te spelen.

51 Worldwide Games wordt op 5 juni gelanceerd voor de Nintendo Switch. Iedereen die de game vooraf wil kopen, kan dat vanaf vandaag doen in de Nintendo eShop en ontvangt gouden punten ter waarde van 5% van het betaalde bedrag.

Burnout Paradise Remastered:

10 jaar later is de klassieke racer met een hoog octaangehalte terug met deze geremasterde versie. Burnout Paradise Remastered crasht op Nintendo Switch in 2020, met baanbrekende races, hoogvliegende stunts en vooral schaamteloze hoeveelheden autovernietiging.

Fuser:

Kruip in de huid van een DJ in dit aankomende ritmespel van Harmonix, de makers van Rock Band. Fuser lanceert dit najaar voor Nintendo Switch.

King’s Bounty II:

Sinds 1990 beïnvloedt de King’s Bounty-serie de evolutie van westerse RPG’s. In dit nieuwe vervolg is de serie terug met een frisse uitstraling en een nieuwe aanpak. In King’s Bounty II zijn de graphics realistischer, zijn in-game keuzes belangrijker dan ooit, en een nieuw systeem voor personageontwikkeling informeert de ethiek en affiniteiten van nieuwe personages. King’s Bounty II verschijnt in 2020 op de Nintendo Switch.

Ninjala:

In deze gratis te spelen game moeten maximaal acht spelers strijden om punten te verdienen en de overwinning te claimen. Als ninja’s kunnen spelers over podia sprinten, zichzelf vermommen en een arsenaal aan vaardigheden gebruiken, zoals hamers die hard slaan, snelle en flitsende katana’s en misleidde jojo’s. Versterk je suprematie in gratis gevechten of werk samen in 4-tegen-4 teamwedstrijden. Ninjala sluipt op 27 mei naar de Nintendo Switch.

Catherine: Full Body:

Het unieke puzzelavonturenspel komt naar Nintendo Switch als Catherine: Full Body, een remake van het originele spel. Beklim een ​​toren van puzzelblokken en duik in een volwassen, intens en bedwelmend verhaal wanneer Catherine: Full Body op 7 juli wordt gelanceerd voor Nintendo Switch.

Star Wars Episode I: Racer:

Doe mee aan een podracer en behaal de eerste plaats in Star Wars Episode I: Racer, die binnenkort voor Nintendo Switch wordt gelanceerd.

Er komt nog meer

Er komen de komende maanden nog meer games voor de Nintendo Switch, waaronder Saints Row IV: Re-Elected (27 maart), Trials of Mana (24 april), The Elder Scrolls: Blades (lente 2020), Minecraft Dungeons ( Spring 2020), Warhammer 40.000: Mechanicus (mei), MR. DRILLER DrillLand (25 juni), The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III (30 juni) en Vigor (herfst).

Nintendo’s verlanglijstje

Met zoveel titels beschikbaar op Nintendo Switch, kan het gebruik van de Wish List-functie van de Nintendo eShop een goede manier zijn om ze bij te houden. Om het nog gemakkelijker te maken, is het mogelijk om via de officiële Nintendo-website games te openen, te beheren en toe te voegen aan een Nintendo Switch-verlanglijstje. Lees meer over deze nieuwe functie op de Nintendo Switch Wish List-pagina via onze website.