Nintendo Direct Mini: Partner Showcase August 2020 samenvatting

Nintendo Direct Mini: Partner Showcase August 2020 samenvatting

Nintendo heeft de volgende Nintendo Direct Mini Partner-showcase uit het niets laten gebeuren! Waardoor we deze in eerste instantie totaal gemist hadden.

Net als de vorige maand onthult deze nieuwe details over nieuwe en aankomende games – zoals releasedatums en meer!

video
play-rounded-fill

Partner Showcase augustus 2020-samenvatting

 • KINGDOM HEARTS Melody of Memory: in deze muzikale ervaring van SQUARE ENIX die zich afspeelt in de wereld van KINGDOM HEARTS, stemmen spelers het ritme af op een goede timing en gebruiken ze krachtige magische spreuken om vijanden aan te vallen.

  Er is een verscheidenheid aan modi beschikbaar in de game, waaronder Memory Dive, waarbij je scènes uit het verleden moet matchen uit het geheugen, en Boss Battle, waarin spelers het opnemen tegen angstaanjagende bazen met speciale aanvallen. Door podia te wissen, worden spelers beloond met filmpjes en muziekpartituren, zodat ze gedenkwaardige scènes van hun reis opnieuw kunnen beleven.

  Naast de lokale en online multiplayer-gevechtsmodi, biedt een nieuwe modus exclusief voor de Nintendo Switch-versie van de game genaamd Free-for-all lokale multiplayer-actie voor maximaal acht spelers. Bovendien kunnen spelers ook een hoofdstuk van KINGDOM HEARTS ervaren vanuit het perspectief van het populaire personage Kairi. KINGDOM HEARTS Melody of Memory wordt later dit jaar uitgebracht voor de Nintendo Switch.

 • FUSER: van Harmonix, de makers van Rock Band ™, komt FUSER ™, een non-stop digitaal muziekfestival waarin spelers de muziek regelen. In de volgende evolutie van muziekgamen combineren spelers elementen van nummers van enkele van ‘s werelds populairste artiesten om geweldige mixen te maken, of werken ze samen met vrienden aan epische samenwerkingen. FUSER komt dit najaar uit voor Nintendo Switch.
 • TAIKO NO TATSUJIN: RHYTHMIC ADVENTURE PACK: twee games uit de Taiko no Tatsujin-serie vinden hun weg naar Nintendo Switch in één collectie. Doe mee met Don-chan in twee geweldige RPG-avonturen door de tijd in de toekomst te reizen of door de wereld te redden van vreemde incidenten. Neem het op tegen vijanden in ritmische gevechten door combo’s aan elkaar te koppelen met krachtige taiko-drums.

  Rekruteer monsters om bondgenoten te worden, controleer de persoonlijkheid van elk monster en creëer een formidabel feest om angstaanjagende vijanden uit te schakelen. En als spelers het leuk vinden om gewoon met de muziek mee te spelen, is er ook een ritmemodus beschikbaar. Deze collectie bevat meer dan 130 nummers. TAIKO NO TATSUJIN: RHYTHMIC ADVENTURE PACK wordt in de winter van 2020 gelanceerd voor Nintendo Switch.

 • World of Tanks Blitz: in deze epische, gratis te spelen online multiplayer-game besturen spelers meer dan 350 unieke en exclusieve gevechtsvoertuigen met grondig uitgewerkte 3D-modellen. Historisch nauwkeurige voertuigen, experimentele tanks gebaseerd op blauwdrukken van beroemde ingenieurs, gepantserde monsters uit populaire alternatieve universums – hier vechten ze samen!

  World of Tanks Blitz is nu beschikbaar voor Nintendo Switch. Nieuwe spelers die vóór 9 september inloggen op World of Tanks Blitz op Nintendo Switch kunnen een speciaal gratis geschenk ophalen in de in-game winkel met een T2 Medium-tank, drie dagen premium accounttoegang, 1000 goud (in-game valuta ) en een exclusieve avatar.

 • Big Rumble Boxing: Creed Champions: klim door de gelederen in dit knock-out boksspel met enkele van de beroemdste fictieve boksers aller tijden, zoals Rocky Balboa, Adonis Creed en Viktor Drago. Beleef een echte underdog-reis door verhalende interacties en felle gevechten met intuïtieve bediening en keiharde vechttechnieken. Bovendien kunnen spelers hun boksvaardigheden aanscherpen in klassieke Rocky-trainingsmontages.

  Vecht in de Freeplay-modus als Rocky Balboa, Adonis Creed en een hele reeks vechtlegendes uit de Rocky- en Creed-franchises, waaronder Apollo Creed, Ivan en Viktor Drago en Clubber Lang. Lokale * multiplayer is ook beschikbaar, zodat spelers het tegen vrienden kunnen opnemen in wedstrijden vol adrenaline. Betreed de boksring in Big Rumble Boxing: Creed Champions, dat in het voorjaar van 2021 voor Nintendo Switch wordt uitgebracht.

 • COLLECTIE van SaGa FINAL FANTASY LEGEND: Oorspronkelijk uitgebracht voor de Game Boy, komen de eerste drie titels in de SaGa-serie – FINAL FANTASY Legend, FINAL FANTASY Legend II en FINAL FANTASY Legend III – samen naar de Nintendo Switch. Navigeer door fantasiewerelden terwijl je tegen monsters vecht, je personages aanpast en steden, kerkers en meer verkent. Een high-speed modus en andere handige functies zijn toegevoegd met behoud van de aantrekkingskracht van de originele titels.

  Om het 30-jarig jubileum van de serie te herdenken, is een speciaal jubileumnummer inbegrepen. En voor spelers die een echte retro-ervaring willen, kunnen ze de Joy-Con-controllers loskoppelen en de Nintendo Switch verticaal houden om de originele Game Boy te repliceren. COLLECTION of SaGa FINAL FANTASY LEGEND wordt op 15 december digitaal uitgebracht op de Nintendo Switch.

 • Just Dance 2021: de Just Dance-serie is terug met het nieuwste deel 2021. In dit nieuwste deel in de populaire dance-serie kunnen spelers overstappen naar 40 populaire nieuwe nummers, waaronder nummers van populaire artiesten zoals ‘Don’t Start Now ”Van Dua Lipa en“ Feel Special ”van TWICE. Spelers kunnen zelfs samenwerken in de coöpmodus. Just Dance 2021 wordt op 12 november gelanceerd voor Nintendo Switch.
 • Puyo Puyo Tetris 2: twee legendarische puzzelspellen komen samen voor de ultieme puzzelwedstrijd in Puyo Puyo Tetris 2. Dit levendige nieuwe item bevat alle modi uit het originele spel, inclusief de populaire Versus-modus, waarmee spelers Puyo Puyo kunnen spelen tegen Tetris en de speelse Party Mode met speciale items en uitdagingen. De nieuwe Skill Battle-modus introduceert personage-gebaseerde vaardigheden en itemkaarten die kunnen worden uitgerust om het team op te laden en snel de tafels van tegenstanders om te draaien.

  In de Adventure-modus doorkruisen spelers ruimte en dimensies die nog nooit eerder zijn vertoond in een nieuw verhaal, met een kleurrijke cast van schattige personages, die de kracht van Tetriminos en Puyos tot leven brengen. Een uitgebreide online modus ** biedt de mogelijkheid om wedstrijden te bekijken, waarin maximaal vier spelers tegen elkaar kunnen strijden in wereldwijde gevechten om online ranglijsten. Puyo Puyo Tetris 2 komt op 8 december uit op de Nintendo Switch.

 • Minecraft Dungeons Creeping Winter DLC: vecht tegen de Frost in de Minecraft Dungeons Creeping Winter DLC. Trotseer nieuwe missies en schakel meedogenloze mobs uit tijdens een reis om de Wretched Wraith in het midden van de storm te verslaan. Ga op zoek naar de bron van corruptie en ontdek nieuwe wapens, bepantsering en artefacten wanneer deze DLC in september zijn arctische verschijning op Nintendo Switch maakt.

  Een winkelversie van de Hero Edition voor Minecraft Dungeons verschijnt op 8 september, inclusief de Creeping Winter en Jungle Awakens DLC’s, een Hero Cape, skins voor twee spelers en een kippenhond.

 • Jump Force Deluxe Edition: verenig je om een ​​gevaarlijke dreiging te bestrijden en de mensheid te redden in Jump Force Deluxe Edition. Kies uit een selectie van meer dan 50 krachtige mangahelden uit One Piece, Dragon Ball, Naruto en meer. Vecht in verschillende modi, inclusief online modi en een lokale tagteam-modus exclusief voor de Nintendo Switch-versie. Jump Force Deluxe Edition, inclusief Characters Pass 1, komt op 28 augustus naar de Nintendo Switch.
 • FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition: Er wacht een groots avontuur in deze geremasterde versie van de klassieke coöp-actie-RPG. Deze nieuwe versie van FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES bevat nieuwe kerkers en wapens van hoog niveau, bijgewerkte graphics en nog veel meer.

  Werk online samen met vrienden ver en dichtbij, of met andere spelers in een party matchmaking-systeem, om vijanden te verslaan en nieuwe avonturen te ontdekken. FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition komt op 27 augustus uit voor de Nintendo Switch.

 • CAPTAIN TSUBASA: OPKOMST VAN NIEUWE KAMPIOENEN: trotseer de regels van voetbal in KAPITEIN TSUBASA: OPKOMST VAN NIEUWE KAMPIOENEN. Voer krachtige aanvallende en verdedigende bewegingen uit om het voordeel te behalen tijdens actievolle wedstrijden.

  Personaliseer personages, bouw een droomteam en speel online en lokaal. Maak foto’s en scoor in CAPTAIN TSUBASA: RISE OF NEW CHAMPIONS, die op 28 augustus voor de Nintendo Switch verschijnt.

Ad