Nintendo Direct Mini: Partner Showcase – Juni 2022 – samenvatting

Nintendo Direct Mini: Partner Showcase – Juni 2022 – samenvatting

De Nintendo Direct Mini: Partner Showcase is uitgezonden en Nintendo heeft een samenvatting uitgegeven. Het omvat alle aankondigingen, nieuws en andere informatie die tijdens het evenement wordt verstrekt.

video
play-rounded-fill

Het is tijd om op te treden!

Nintendo Switch-gebruikers die nieuwsgierig zijn naar de toekomst, kunnen zich verdiepen in een nieuwe presentatie boordevol games. Nintendo toonde een breed scala aan titels van zijn verschillende ontwikkelings- en uitgeverspartners die dit jaar en in 2023 naar het systeem komen in de nieuwste Nintendo Direct Mini: Partner Showcase. Dit omvat Nintendo Switch-versies van drie beroemde Persona-games, aanvullende informatie over het aanstaande Mario + Rabbids-vervolg, een nieuw avontuur in de DRAGON QUEST-serie en eerste blikinformatie over pas aangekondigde titels!

“Met tientallen nieuwe titels in deze Nintendo Direct Mini: Partner Showcase die binnenkort wordt uitgebracht, hebben gamers op Nintendo Switch zoveel om naar uit te kijken”, zegt Steve Singer, Senior Vice President van Publisher en Developer Relations bij Nintendo of America . “Deze sterke vertoning van onze ontwikkelaar en uitgeverspartners demonstreert de flexibiliteit van Nintendo Switch, met een uitgebreide gamecatalogus die blijft groeien, amuseren en opwindend is.”

De film onthulde nieuwe informatie en beeldmateriaal voor verschillende titels, waaronder:

HARVESTELLA

Een nieuwe fantasiewereld waar je kunt boeren, vechten en vrienden maken. Welkom in Lethe, een rustige gemeenschap waar de veranderende seizoenen het landschap schitterend sieren. In deze nieuwe levenssimulatie-RPG begint je verhaal hier. Landbouw, maak producten en verzamel middelen terwijl je bezig bent met je dagelijkse activiteiten en ontmoet onderweg stadsmensen. De seizoenen veranderen geleidelijk van lente naar zomer naar herfst naar winter. Ze zullen echter wijken voor het seizoen van de dood, Quietus. Het lot van het gehucht hangt af van je vermogen om te voorkomen dat het Death Season verwoesting verspreidt. Begin je nieuwe leven in HARVESTELLA, dat op 4 november voor Nintendo Switch wordt uitgebracht.

Persona 5 Royal Edition / Persona 4 Golden Edition / Persona 3 Portable

Persona is ontwaakt en drie beroemde Persona-games vinden hun weg naar de Nintendo Switch! Red mensen van verwrongen verlangens door het masker van een Phantom Thief aan te nemen in het veelgeprezen, genrebepalende verhaal van Persona 5 Royal, dat eerder uitgebrachte downloadbare content bevat. Bovendien gaat er een stedelijk gerucht dat als je op een regenachtige avond naar een Nintendo Switch-systeem kijkt… in Persona 4 Golden, je soulmate zou kunnen verschijnen. In Persona 3 Portable wordt de stad opgeslokt door een onbekende stilte, veranderen mensen in angstaanjagende doodskisten en buitenaardse wezens die bekend staan ​​als Shadows Swarm! Alle drie de games worden afzonderlijk aangeboden en bevatten Engelse en Japanse stemacteurs en full-HD-beelden. Persona 5 Royal wordt op 21 oktober uitgebracht voor de Nintendo Switch en binnenkort wordt er meer informatie vrijgegeven over Persona 4 Golden en Persona 3 Portable. Bereid je voor… het uur van middernacht nadert!

Sparks of Hope: Mario + Rabbids

In de nieuwste Mario + Rabbids-game gaat het bonte gezelschap van Mario, zijn vrienden en de heroïsche Rabbids – nu vergezeld door Bowser – op een kosmisch avontuur! Wanneer een duister wezen, Cursa, probeert alle energie van de melkweg op te zuigen, bevindt de melkweg zich in een universum van gevaar. Door dit te doen, zal het proberen de energie van de Vonken te vangen en af ​​te voeren, wezens die voortkomen uit de vereniging van Lumas en Rabbids. De bemanning moet nu de melkweg verkennen om de Sparks uit Cursa’s klauwen te bevrijden en terug te vechten in tactische, dynamische gevechten. Leid een team van drie helden terwijl je het slagveld manoeuvreert, je vijanden flankeert en manieren zoekt om ze te hinderen. Op 20 oktober verschijnt Mario + Rabbids Sparks of Hope op het Nintendo Switch-systeem. Pre-orders zijn nu beschikbaar in de Nintendo eShop en de My Nintendo Store op Nintendo.com.

LIVE A LIVE

Er wachten verschillende verhaallijnen met verschillende hoofdrolspelers, tijdsperioden en gameplay-types. In deze RPG-klassieker, nu in HD-2D, ontvouwen veel epische verhaallijnen zich over een aantal verschillende periodes! LIVE A LIVE wordt op 22 juli uitgebracht voor Nintendo Switch, maar later op de dag zal een proefversie van de eerste drie hoofdstukken beschikbaar zijn om te ervaren in de Nintendo eShop. Eenmaal verkregen, kunnen uw opgeslagen demogegevens worden overgedragen naar de volledige game. Begin nu je epische multi-tijdperk verhaal! Daarnaast zal er een speciale Treehouse-display zijn gewijd aan LIVE A LIVE.

MONSTER HUNTER RISE: Sunbreak

Deze gigantische nieuwe update voor MONSTER HUNTER RISE bevat nieuwe wezens, nieuwe gevechtskeuzes, nieuwe plaatsen, de moeilijkheidsgraad van de Master Rank-missie en andere spannende toevoegingen, naast een nieuw verhaal! Reis over de zee naar Elgado Outpost, waar je de Three Lords zult onderzoeken Рhet monsterlijke beest Garangolm, de kille wolf wyvern Lunagaron en het vlaggenschip van de uitbreiding, Elder Dragon, de vampier Malzeno. Samen met de Three Lords zal SUNBREAK een hele reeks nieuwe wezens bevatten, waaronder favorieten van fans uit eerdere MONSTER HUNTER-games! Solo spelen, jagen met iedereen via een lokale verbinding, of online co̦p spelen met maximaal drie andere jagers! Sta opnieuw op en doe mee aan de zoektocht wanneer de game op 30 juni wordt uitgebracht voor Nintendo Switch. Pre-orders zijn momenteel beschikbaar in de Nintendo eShop en in de My Nintendo Store van Nintendo.com.

Portal: Companion-verzameling

De Nintendo Switch heeft nu bekroonde gameplay, duistere komedie en baanbrekende verkenningen. Met een zeer experimenteel portaalgadget kun je de regels van de ruimtelijke fysica trotseren op manieren die je nooit voor mogelijk had gehouden. Los verbijsterend vreemde puzzels op en neem het op tegen GLaDOS, een dodelijk slimme, op macht beluste A.I. Ontmoet een groter aantal individuen terwijl je gateway-raadsels oplost en door gevaarlijke, nooit eerder vertoonde delen van de laboratoria navigeert. Portal 2 biedt nu een coöperatieve spelmodus met lokale, gesplitste scherm- en internetmultiplayer, zodat jij en een buddy samen kunnen handelen en denken. Wanneer Portal: Companion Collection debuteert op Nintendo Switch… later vandaag! De vriendelijke kubussen en gevaarlijke torentjes van Portal en Portal 2 razen je weg!

Minecraft Legends

Minecraft Legends combineert de wereld van Minecraft met actie-strategische gameplay. Een prachtig land omgeven door weelderige natuur is aangevallen door monsters uit een andere dimensie! Bundel je krachten met partners om deze gruwelijke entiteit die de aarde bedreigt, te bestrijden. Welke mysteries liggen er in dit vreemde maar vertrouwde universum? Minecraft Legends zal in 2023 beschikbaar zijn op het Nintendo Switch-systeem.

Sonic Frontiers

Draai een sprintje naar een nieuwe zone in Sonic Frontiers! Sonics volgende actie-avontuur begint op de levendige Starfall Islands, waar een vreemde en oude beschaving leeft. Baan je een weg door hoge hellingen, maak gebruik van je omgeving en sprint vrijuit over een enorme open zone, waarbij je ten volle profiteert van Sonic’s snelheid. Welke verrassingen wachten Sonic op deze exotische eilanden? Accelereer tot ongekende hoogten en voel de rush van vrijheid in de open zone bij hoge snelheden. Sonic Frontiers zal dit kerstseizoen beschikbaar zijn op de Nintendo Switch.

Blanc

In de handgemaakte wereld van Blanc moeten een reekalf en een wolvenwelp samenwerken om hun weg naar huis te vinden door de ijzige wildernis. In deze dramatische reis moeten twee onverwachte metgezellen samenwerken om natuurlijke moeilijkheden te overwinnen en door de koude wildernis te reizen. Blanc is een tekstloos verhaal met lokale en online coöp, waardoor het toegankelijk is voor alle doelgroepen. Met Blanc, dat in februari 2023 als console-exclusief beschikbaar zal zijn op Nintendo Switch, kun je een onvoorziene vriendschap sluiten.

Terug naar Monkey Island!

Een roekeloos avontuur is terug! Return to Monkey Island is de verrassende en opwindende terugkeer van seriemaker Ron Gilbert naar de plot van de beroemde avonturengames The Secret of Monkey Island en Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge. Met een slimme aanpassing van conventionele point-and-click-actie, zullen gedurfde piraten raadsels oplossen en de eilanden verkennen. Return to Monkey Island zal later dit jaar eerst beschikbaar zijn voor consoles op Nintendo Switch.

Disney Dreamlight Valley

In dit levenssimulatiespel kun je heerlijk leven met je Disney- en Pixar-vrienden! Dreamlight Valley was ooit een vredig toevluchtsoord voor Disney- en Pixar-personages, totdat The Forgetting het in een nachtmerrie veranderde. Het is nu aan jou om de magie in Dreamlight Valley te herstellen. Verken de vele regio’s van dit continent en sluit blijvende vriendschappen met helden en schurken in een wereld waar je je avatar kunt personaliseren om te worden wat je maar wilt. Disney Dreamlight Valley is vanaf 6 september beschikbaar in Early Access op de Nintendo Switch.

DRAGON QUEST: Treasures

Het is de droom van een schatzoeker! De zoektocht naar schatten van twee broers wordt gerealiseerd wanneer ze worden weggevoerd naar het mystieke en mysterieuze land Draconia. In deze spin-off van de DRAGON QUEST-serie gaan Erik en Mia, samen met hun schattige vriendjes Purrsula en Porcus, samen met een hele reeks deskundige monsters op zoek naar verleidelijke rijkdommen. Oedels goud wachten er gewoon op om ontdekt te worden! Op 9 december wordt DRAGON QUEST TREASURES uitgebracht op Nintendo Switch.

NieR:Automata YoRHa’s Final Chapter

NieR:highly Automata’s veelgeprezen universum is gearriveerd op Nintendo Switch! Wanneer mechanische levensvormen van een andere planeet zonder waarschuwing toeslaan en een nieuw soort gevaar ontketenen, vlucht de mensheid naar de maan. Dompel jezelf onder in een woedende oorlog om de wereld terug te winnen als 2B, een lid van de Android-militaire organisatie YoRHa. Deze versie van NieR:Automata bevat eerder beschikbare DLC en outfits die exclusief zijn voor de Nintendo Switch-editie. In NieR:Automata moet je de aarde terugwinnen. The End of YoRHa Edition is beschikbaar op 6 oktober. Pre-orders zijn nu beschikbaar in de Nintendo eShop en de My Nintendo Store op Nintendo.com.

Little Noah: Scion of Paradise

Je speelt als jeugdige alchemist Noah, vergezeld door haar chagrijnige kattenvriend Zipper, in dit leuke roguelite-actiespel. Noah arriveert tussen oude ruïnes na een storm. Elke keer dat je een van deze gelaagde kerkers bezoekt, verandert de lay-out. Rekruteer Lilliputs als teamgenoten en gebruik de spullen die je verzamelt om tegenstanders te bestrijden en monsters te vernietigen. Als je tijdens je zoektocht wordt uitgeschakeld, kun je je gewonnen dingen gebruiken om sterker te worden en sterker dan voorheen terug te keren. Om vijanden te verslaan, rijg je combinaties en gebruik je sterke elementaire aanvallen. Little Noah: Scion of Paradise zal later vandaag beschikbaar zijn op Nintendo Switch!

RPG-time: The Legend of Wright

Ga samen met aspirant-spelmaker Kenta in zijn nieuwste uitvinding, ‘The Legend of Wright’, op een handgetekende zoektocht om de planeet te redden. Deze reis beslaat meer dan 200 pagina’s en vindt plaats in Kenta’s notitieboekje, waar je moet schetsen, wissen, raadsels moet oplossen en zelfs je handige in-game rekenmachine moet gebruiken. Elke keer dat je de pagina omslaat, vind je een nieuwe manier van spelen. Op 18 augustus verschijnt RPG Time: The Legend of Wright op Nintendo Switch. Pre-orders zijn nu beschikbaar in de Nintendo eShop en de My Nintendo Store op Nintendo.com.

The Laser Eyes and Lorelei

In deze nieuwe variant op puzzelavonturen moet je je voorbereiden om ondergedompeld te worden in vreemde puzzels en een angstaanjagend plot. Los het mysterie van Lorelei en de Laser Eyes op, dat in 2023 in eerste instantie beschikbaar zal zijn voor consoles op de Nintendo Switch.

DORAEMON STORY OF SEASONS

Doraemon, Noby en zijn metgezellen arriveren op een onbekende planeet en besluiten een nieuwe vriend te helpen zijn ambities te realiseren door te boeren! Ploeg de velden, oogst de gewassen en zorg voor de dieren. Je kunt zelfs snel boeren door de verborgen apparaten van Doraemon te gebruiken! Ontspan door tijd door te brengen met vrienden, lekker te eten en te gaan vissen. Jij en een vriend kunnen zelfs een ranch ontwikkelen samen met lokaal spel! Dit jaar wordt DORAEMON STORY OF SEASONS: FRIENDS OF THE GREAT KINGDOM uitgebracht voor Nintendo Switch.

Mega Man Battle Network Legacy Collection

Tien Mega Man Battle Network-games van het Game Boy Advance-systeem komen naar de Nintendo Switch! Neem het bevel over MegaMan. Gebruik Battle Chips om krachtige vaardigheden en EXE te ontgrendelen in gevechten op basis van rasters. Deze collectie heeft een galerij met meer dan 1.000 foto’s en een muziekmodus met meer dan 150 nummers uit de serie. Mega Man Battle Network Legacy Collection zal in 2023 beschikbaar zijn op de Nintendo Switch. Mega Man Battle Network Legacy Collection Vol. 1 en Mega Man Battle Network Legacy Collection Vol. 2 zal digitaal worden gedistribueerd als afzonderlijke volumes.

Super Bomberman R 2

Er komt een nieuwe Bomberman-game aan voor de Nintendo Switch! Naast de traditionele actie-doolhofmodi die geliefd zijn bij Bomberman-fans, voegt een nieuwe Castle-modus zich bij de strijd! Een team van maximaal 15 spelers moet zich een weg banen naar schatkisten terwijl een verdediger ze probeert te stoppen. Je kunt ook je eigen slagvelden ontwerpen en delen. Veel plezier als Super Bomberman R 2 volgend jaar uitkomt voor de Nintendo Switch.

PAC-MAN WORLD Re-PAC

PAC-MAN WORLD wordt binnenkort opnieuw gemaakt! De hele PAC-MAN-familie is ontvoerd! Hij gaat op weg naar Ghost Island om ze te redden. Overwin je tegenstanders met PAC-DOTS, de rev-roll, de butt-bounce en… een grote PAC-MAN?! Van snelle achtervolgingen tot kosmische avonturen, je zult een breed scala aan bizarre niveaus ervaren. Sla de PAC-FAM op in PAC-MAN WORLD Re-PAC, die op 26 augustus voor Nintendo Switch wordt uitgebracht.

RAILGRADE

In de managementsimulator RAILGRADE bouw je spoorwegnetwerken om goederen effectief te vervoeren en te helpen bij het herstel van het economische succes van een industriële kolonie. Voer tal van taken uit om elk pakket klaar te maken voor levering op zijn bestemming. Je strategie zal veranderen afhankelijk van verschillende criteria, zoals het aantal en de lengte van de treinen die moeten rijden, de middelen die je moet verzamelen en de beste manier om merchandise van punt A naar punt B te vervoeren. RAILGRADE komt dit najaar naar Nintendo Switch.

Captain Velvet Meteor: The Jump+ Dimensions

Damien, een jong kind dat net naar Japan is geëmigreerd, zal je metgezel zijn in dit tactische actiespel. Damien, die zich eenzaam voelt, duikt op als Captain Velvet Meteor en ontdekt een wereld van helden en schurken uit zijn favoriete strips. Rekruteer een cast van Jump+-personages om hem te helpen op zijn reis om het vreemde land te verlaten en een onbekende dreiging te bestrijden! Captain Velvet Meteor: The Jump+ Dimensions zal op 28 juli beschikbaar zijn op de Nintendo Switch. Pre-orders zijn nu beschikbaar in de Nintendo eShop en de My Nintendo Store op Nintendo.com.

Deze Nintendo Direct Mini: Partner Showcase bevatte ook een montage van verleidelijke Nintendo Switch-games die binnenkort beschikbaar zullen zijn, waaronder de procedureel gegenereerde verkenningsgame No Man’s Sky, die op 7 oktober beschikbaar zal zijn op Nintendo Switch, en A Plague Tale : Requiem – Cloud Version, het vervolg op het bekroonde avontuur A Plague Tale: Innocence, dat op 18 oktober beschikbaar zal zijn op Nintendo Switch.