Nintendo Direct Mini: Partner Showcase November 2020 samenvatting

Nintendo Direct Mini: Partner Showcase November 2020 samenvatting

Tijdens de laatste Nintendo Direct Mini: Partner Showcase van het jaar heeft Nintendo informatie verstrekt over een verscheidenheid aan games die naar de Nintendo Switch komen van ontwikkel- en uitgeverijen zoals SQUARE ENIX, Remedy Entertainment, Koei Tecmo Games en HAL Laboratory.

Tot de games in de videopresentatie behoren het verwachte RPG-vervolg BRAVELY DEFAULT II; landbouw en levensstijl sim VERHAAL VAN SEIZOENEN: Pioneers of Olive Town; Op de Griekse mythologie geïnspireerde actie-avonturenspel Immortals Fenyx Rising; Nintendo Switch-versies van HITMAN 3 en Control, die beide worden afgespeeld via cloud-streamingtechnologie; en over-the-top actiespel No More Heroes III.

Er is de afgelopen 24 uur veel beschikbaar gekomen

Er was zelfs een verrassende onthulling dat de originele No More Heroes en No More Heroes 2: Desperate Struggle, die oorspronkelijk voor het Wii-systeem waren uitgebracht, nu exclusief verkrijgbaar zijn in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch.

Maar dat is niet alles wat er vandaag naar Nintendo Switch komt! De Nintendo Direct Mini: Partner Showcase heeft ook aangekondigd dat het schattige en buitengewone puzzelspel Part Time UFO van HAL Laboratory, de ontwikkelaars van de Kirby-serie, evenals een gratis demo voor de Hyrule Warriors: Age of Calamity-game , zijn nu beide verkrijgbaar in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch.

Even though this is the final Nintendo Direct Mini: Partner Showcase of the year, the Nintendo Switch games from our development and publishing partners are still coming on strong,” said Steve Singer, Nintendo of America’s Senior Vice President of Publisher and Developer Relations. “Through these video presentations, we are able to show the breadth of creative and diverse experiences that can be found on Nintendo Switch.

Ga naar https: // www om de Nintendo Direct Mini: Partner Showcase-video in zijn geheel te bekijken .nintendo.com / nintendo-direct / 28-10-2020 / .

video
play-rounded-fill

Nintendo Direct Mini: Partner Showcase november 2020 hoogtepunten

Control Ultimate Edition – Cloud-versie

Control, winnaar van meer dan 80 prijzen, is een visueel verbluffend actie-avontuur van een derde persoon dat spelers op het puntje van hun stoel houdt.

Door open omgevingen te combineren met de kenmerkende wereldopbouw en verhalen van ontwikkelaar Remedy Entertainment, biedt Control een uitgebreide en intens bevredigende gameplay-ervaring. Control Ultimate Edition – Cloud Version * is nu beschikbaar op Nintendo Switch!

Hyrule Warriors: Age of Calamity

Voordat de Hyrule Warriors: Age of Calamity-game op 20 november voor de Nintendo Switch wordt gelanceerd, kunnen fans een gratis demo voor de game uitproberen, die nu beschikbaar is in de Nintendo eShop. Het actievolle verhaal speelt zich af in Hyrule 100 jaar vóór de gebeurtenissen van de game Legend of Zelda: Breath of the Wild.

De demo laat spelers de snelle actie en dramatische tussenfilmpjes ervaren, die licht werpen op de gebeurtenissen die tot de Grote Calamiteit hebben geleid. Tijdens de Nintendo Direct Mini: Partner Showcase werd onthuld dat de enorme, schermvullende Divine Beasts ook in de game speelbaar zullen zijn. Het gebruik van de over-the-top krachten van de Divine Beasts zal spelers zeker helpen de overwinning te behalen wanneer ze in hun respectievelijke fasen worden gebruikt.

Immortals Fenyx Rising

Het lot van de wereld staat op het spel. Speel als Fenyx, een nieuwe gevleugelde halfgod, op een zoektocht om de Griekse goden en hun huis te redden van een duistere vloek. Neem het op tegen mythologische beesten, beheers de legendarische krachten van de goden en versla Typhon, de dodelijkste Titan in de Griekse mythologie, in een episch gevecht voor de eeuwen. Immortals Fenyx Rising wordt op 3 december gelanceerd voor de Nintendo Switch, en de pre-orders beginnen vandaag!

BRAVELY DEFAULT II

Vier helden zijn samengebracht door het lot en gaan op een geweldige reis in het prachtige en boeiende rollenspel BRAVELY DEFAULT II van SQUARE ENIX, de makers van de FINAL FANTASY-serie. In het nieuwe avontuur van de serie gaan spelers op een epische reis, bezoeken ze verbluffende locaties, ontmoeten ze intrigerende personages en vechten ze tegen gemene schurken. Door vijanden genaamd Asterisk-dragers te verslaan, krijgen de helden Asterisks, waarmee ze van baan kunnen veranderen.

Door de juiste combinatie van banen te gebruiken, kunnen spelers het tij van de strijd in hun voordeel keren. Enkele van de banen die kunnen worden verworven, zijn onder meer de krachtige Vanguard, de White Mage, de Bard, de Beastmaster en de Gambler. Nadat in maart een demo-versie van de game live ging, verzamelden de ontwikkelaars feedback van spelers over zaken als moeilijkheidsgraad en besturing om de algehele game-ervaring te verbeteren. Een video waarin de nuttige feedback van fans wordt besproken, zal op de BRAVELY DEFAULT II-website en later op YouTube worden geplaatst. BRAVELY DEFAULT II wordt op 26 februari 2021 exclusief voor de Nintendo Switch uitgebracht.

VERHAAL VAN SEIZOENEN: Pioneers of Olive Town

Bouw een boerderij vanaf de grond af! Hak bomen om! Ontdek flora en fauna! Dieren opvoeden! Ervaar dit alles en meer als onderdeel van STORY OF SEASONS: Pioneers of Olive Town, de nieuwste game in de originele boerderijsimulatieserie, die op 23 maart 2021 naar de Nintendo Switch komt. Zullen spelers velden zaaien en een overvloed aan kleurrijke gewassen verbouwen?

Of een enorme boerderij bouwen met veel dierenhokken? Hoe spelers ervoor kiezen om hun boerenleven te leiden, is geheel aan hen.

No More Heroes III

Ervaar de nieuwste heldendaden van de legendarische huurmoordenaar Travis Touchdown in No More Heroes III. In dit spel worden spelers midden in de actie geplaatst, omdat het gevecht tussen huurmoordenaars een gevecht op galactische schaal wordt.

Vernietig buitenaardse wezens in deze tuin van waanzin wanneer No More Heroes III in 2021 exclusief voor Nintendo Switch wordt uitgebracht.

Als spelers de prequels van de serie nog niet hebben meegemaakt, geen probleem! De eerste twee No More Heroes-games, No More Heroes en No More Heroes 2: Desperate Struggle, die oorspronkelijk werd uitgebracht voor het Wii-systeem, zijn nu beschikbaar op Nintendo Switch.

HITMAN 3 – CLOUDVERSIE

HITMAN 3 is de eerste keer dat de HITMAN-serie op Nintendo Switch verschijnt en vertegenwoordigt de dramatische afsluiting van de World of Assassination-trilogie. Of spelers nu nieuw zijn in de franchise of bekend zijn met de serie, ze zullen genieten van een globetrotsend avontuur naar uitgestrekte sandbox-locaties terwijl Agent 47 terugkeert voor de belangrijkste contracten uit zijn hele carrière.

Parttime UFO

Van HAL Laboratory, de ontwikkelaars van de Kirby-serie, komt Part Time UFO, een kleurrijk spel waarin spelers de rol op zich nemen van een schattige (en behulpzame!) UFO. Van het uitdelen van snoep tot vissen en het bouwen van een kasteel, de kleine UFO zal allerlei soorten deeltijdbanen uitvoeren.

Spelers kunnen levels voltooien door het vereiste object te dragen, maar meer beloningen worden verdiend door drie specifieke uitdagingen per level te voltooien. Door een Joy-Con-controller door te geven aan een vriend of familielid, kunnen twee mensen samen klussen uitvoeren! Parttime UFO is nu beschikbaar op Nintendo Switch!

De nasleep overleven

Overleef en gedijen in een post-apocalyptische toekomst – middelen zijn schaars, maar er zijn kansen. Spelers kunnen de ultieme rampbestendige kolonie bouwen, hun kolonisten beschermen en de beschaving herstellen in een verwoeste wereld.

Onthoud: het einde van de wereld is nog maar het begin. De Nintendo Switch-versie van Surviving the Aftermath komt uit in het voorjaar van 2021.

Tropico 6 – Nintendo Switch Edition

El Presidente is terug! In Tropico 6 hebben spelers het lot van hun eiland in handen. Bouw en heers een eilandstaat op grote archipels, zorg voor de behoeften van de onderdanen en stuur agenten om wereldmonumenten te stelen. Tropico 6 komt op 6 november uit op de Nintendo Switch. Pre-orders voor de game beginnen later vandaag.

Bakugan: kampioenen van Vestroia

Felle strategie en epische actie zijn gelijk aan Bakugan! Het is aan spelers om het beste team samen te stellen en het uit te vechten in energieke gevechten. Word de ultieme kampioen in Bakugan: Champions of Vestroia, exclusief voor Nintendo Switch op 3 november.

Griftlands

Nintendo Switch Edition: scherpe onderhandelingsvaardigheden zijn een must bij het spelen van Griftlands, een roguelite-spel voor het bouwen van kaarten. Elke beslissing is van belang bij elke playthrough, of het nu gaat om de banen die spelers aannemen, de vrienden die ze maken of de kaarten die ze verzamelen. Verken de gruizige sciencefictionwereld van Griftlands wanneer deze in de zomer van 2021 op de Nintendo Switch wordt uitgebracht.