Nintendo Direct – Monster Hunter Rise – Rampage Trailer

Nintendo Direct – Monster Hunter Rise – Rampage Trailer

Tijdens de Nintendo Direct heeft Capcom een nieuwe trailer gedeeld voor Monster Hunter Rise, die op 26 maart uitkomt voor Nintendo Switch!

Neem de wapens op en ga naar de Stronghold! De Rampage is nabij, en het is gevaarlijker dan we ons hadden voorgesteld … Apex Monsters zijn gemengd waargenomen! #MHRise

Bereid je voor op deze aanval door Rakna-Kadaki, Volvidon en Basarios te confronteren in de Lava Caverns, en Almudron en Diablos in de Sandy Plains.

video

Ga je grootste uitdaging ooit aan wanneer de Rampage en Magnamalo het lot van Kamura Village bedreigen! Heb jij het in je om ze af te weren?

Monster Hunter Rise – Rampage

Rampage-speurtochten lijken vechtpartijen in arena-stijl te zijn met meerdere monsters, met drie (of meer, potentieel) grote monsters die tegelijk binnenvallen – zelfs twee van dezelfde.

Gelukkig is de arena gevuld met belegeringsgereedschap en wapens, zoals de doordringende Dragonator uit Monster Hunter World, die je kunt gebruiken om zware schade toe te brengen aan monsters terwijl je ze verdooft. Sterker nog, de dubbele bewakers van de nieuwe thuisbasis kunnen je vergezellen in de arena voor back-up, wat enorm geruststellend is.

Monster Hunter Rise wordt op 26 maart gelanceerd op Nintendo Switch.

Ad