Nintendo en Paladin Studios over Good Job! relatie

Nintendo en Paladin Studios over Good Job! relatie

Paladin Studios en Nintendo hebben onlangs het grappige puzzelspel Good Job! in de Nintendo Switch eShop.

De hoofdproducent van Paladin Studios, Robert Abercrombie en de producer van Nintendo of America, Takao Nakano, namen onlangs deel aan een interview en vertelden hoe ze hun krachten bundelden.

Hoogtepunten van het interview

Abercrombie : de oprichter van Paladin (Derk de Geus) probeerde al ongeveer tien jaar zijn voet tussen de deur te krijgen, en gelukkig wilde Nintendo doorgaan met een van onze velden en dat was het begin van Good Job! ontwikkeling.

Nakano : het is lang geleden dat we Paladin voor het eerst ontmoetten. Ik denk dat het ergens een van die game-evenementen was. Ik heb al een aantal van hun smart-apparaatgames gespeeld en ze hebben allemaal een erg vrolijke sfeer, en ik kreeg de indruk dat ze hun spellen met grote zorg maken.

Ik hoorde ook dat Paladin eerder ervaring had met het werken met Japanse game-uitgevers, dus ook vanuit dat oogpunt was ik misschien meer geïnteresseerd in Paladin als gamestudio. Sindsdien waren we op zoek naar een mogelijkheid om samen te werken.

In 2017 kreeg ons Nintendo-team de kans om Paladin Studios te bezoeken en in die tijd bespraken we verder hoe we samen aan een project konden werken. Nintendo verzocht Paladin om aan een experimenteel spelidee te werken, en vanuit dat experiment projecteerde hij de basis van Good Job! was geboren. Na gesprekken tussen de twee bedrijven kwamen we overeen om deze “ruwe steen” tot een product te polijsten, en de ontwikkeling van het volledige spel begon.

Over Good Job!

Weer een dag aan het werk

Stijg door de rangen in je zoektocht om de nieuwe CEO te worden van het bedrijf van je vader in Good Job! op Nintendo Switch! Beklim samen met een vriend de bedrijfsladder om het familiebedrijf over te nemen door bizarre kantoorproblemen aan te pakken – van het bouwen van de zen-tuin van het bedrijf tot het leveren van klodders klodder!

Oriëntatie op kantoor

Reis door het kantoorgebouw en los de unieke problemen op waarmee elke afdeling wordt geconfronteerd! Of een pakket nu verpletterd moet worden in de logistiek of de planten moeten bewaterd worden in de recreatie, het is jouw taak om je collega’s op alle mogelijke manieren te helpen. Met genoeg ervaring op elke verdieping, ben je in een mum van tijd de baas vanuit de penthouse-suite.

Sleep voorzichtig kantoorapparatuur met slechts één druk op de knop of maak een katapult met elektrische kabels om die projector in een vergaderruimte te gooien! Gebruik kranen en vorkheftrucks om een ​​container behoedzaam naar zijn bestemming te verplaatsen, of sla door een muur om hem daar zo snel mogelijk te krijgen.

Elke verdieping heeft zijn eigen unieke set puzzels en tools om ze op te lossen, dus denk buiten de gebaande paden – of vernietig hem met een printer – wanneer je probeert je volgende doel te bereiken.

Risicobeoordeling

U wordt voor elke taak beoordeeld op uw prestaties – op basis van het aantal dingen dat u heeft gebroken, de prijs van eventuele items die u heeft vernietigd en hoe snel u de klus hebt geklaard. Als je een brandslang als geïmproviseerde jetpack of katapulterende pakketten gebruikt, kan de taak snel worden afgerond, je zult een behoorlijke rekening verdienen! Maak je geen zorgen over het krijgen van de zak – vader betaalt de rekening …

Evalueer of een zorgvuldige aanpak het beste idee is, of dat een beetje moedwillige vernietiging de klus goed zal klaren. Als u niet tevreden bent met uw werknemersevaluatie, kunt u het altijd opnieuw proberen en streven naar toppunten.

Voor mij, voor jou!

Heeft u een hand nodig om de bedrijfspool op te ruimen? Geef een Joy-Con * door aan een collega-kantoormedewerker en zij kunnen op elk moment langs komen om u te helpen op uw reis naar de top. Veel handen maken toch licht werk – pas op dat u elkaar niet in de weg loopt!

Casual vrijdagen

Geef je zakelijke kleding een boost met een paar vlindervleugels of misschien een Vikinghelm! Vind de outfits en hoeden die verborgen zijn in elk niveau om jezelf extra stijlvol te maken terwijl je aan het werk bent. Mogelijk moet u er een beetje chaos van maken om er een paar te vinden …