Nintendo Indie World Showcase 15 December 2021 samenvatting

Nintendo Indie World Showcase 15 December 2021 samenvatting

In een nieuwe Indie World Showcase-presentatie presenteerden Nintendo en zijn uitgevers- en ontwikkelingspartners van over de hele wereld details over 19 van de indiegames die naar de Nintendo Switch-systeemfamilie komen, waaronder vier titels die binnenkort verschijnen: Dungeon Munchies, Let’s Play ! Oink Games, Witlof: een kleurrijk verhaal en Timelie.

Korte hoogtepunten

Hoogtepunten van de video zijn onder meer een eerste blik op de ontroerende reis van Endling – Extinction is Forever van Herobeat Studios en Sea of ​​Stars van Sabotage Studio – een RPG-prequel op The Messenger met magische krachten die zo wild zijn dat ze zelfs de zon kunnen verduisteren en maan. Andere games die in de showcase van vandaag te zien zijn, zijn een eerste blik op Afterlove EP, een oprecht ritmespel en verhalend avontuur, en het muzikale puzzel-avonturenspel Figment 2: Creed Valley, dat een gratis demo heeft die later vandaag beschikbaar zal zijn!</p >

Steve Singer, Senior Vice President van Publisher en Developer Relations bij Nintendo of America

As we head into the holidays and into the new year, we want longtime Nintendo fans and new Nintendo Switch owners to look forward to a calendar packed full of new indie gems to discover. We’re grateful for the trailblazing independent developers who craft these beautiful experiences for Nintendo Switch players, and who help Nintendo Switch continue to be a destination for diverse games that entertain and delight us in surprising ways.

Als je de Indie World-video in zijn geheel wilt bekijken, ga je naar https://www.nintendo.com/indie-world</a > / of bekijk het hieronder

video

Sea of Stars van Sabotage Studio

Deze prequel op The Messenger vertelt het verhaal van twee Children of the Solstice: een Lunar Monk en een Solar Blade Dancer. Fans van klassieke RPG’s met gemoderniseerde elementen zullen het ontroerende verhaal van deze game vol wendingen, zijn vloeiende en boeiende turn-based gevechten en zijn vrij doorkruisbare wereld willen bekijken. Bovendien bevat het muziek van de beroemde Yasunori Mitsuda, die muziek componeerde voor Chrono Trigger, Chrono Cross en Xenoblade Chronicles 2! Sea of ​​Stars wordt gelanceerd op Nintendo Switch in vakantie 2022.

Aliisha – The Oblivion of Twin Goddesses from UNDERSCORE

In dit puzzelspel is samenwerking de sleutel tot veilig navigeren door een verlaten tempel. Of je nu een solo-uitje maakt of de game verkent als een coöp-reis voor twee spelers met een vriend, je hebt de tweelingzussen Aisha en Lisha nodig om samen te werken door aanwijzingen uit te wisselen en apparaten te bedienen die je kunnen helpen dieper in de wereld te komen. tempel. Maar wees voorzichtig – de tempel is gevuld met allerlei dreigende monsters en verraderlijke vallen, waarvan sommige verschillende eindes kunnen veroorzaken. De oprechte muziek, gekoppeld aan het emotionele verhaal, zal je reis naar het ontrafelen van de geheimen die erin schuilgaan, aanvullen. Aliisha – The Oblivion of Twin Goddesses wordt in het voorjaar van 2022 gelanceerd op Nintendo Switch.

Endling – Extinction is Forever van Herobeat Studios

Als laatste moedervos moet je je drie welpen in leven houden en ze naar veiligheid leiden in een door de mensheid geteisterde wereld. In dit spel dat stealth, overleving en avontuur combineert, baan je je een weg door verwoeste omgevingen om de enige plek op aarde te bereiken waar mensen je geen pijn kunnen doen. Hoeveel van je welpen uiteindelijk de gevaarlijke reis overleven, is aan jou. Endling – Extinction is Forever wordt in het voorjaar van 2022 uitgebracht op Nintendo Switch.

Figment 2: Creed Valley van Bedtime Digital Games

Baan je een weg door een ritmische wereld die zich afspeelt in de menselijke geest in dit muzikale puzzel-avonturenspel. Nachtmerries verspreiden overal chaos in dit vervolg op het bekroonde spel Figment; het is aan jou om een ​​einde te maken aan hun angstaanjagende plannen. Speel alleen of lokaal* met een vriend terwijl je je vertrouwde zwaard hanteert in boeiende gevechten, omgevingen manipuleert om meeslepende puzzels op te lossen en symfonische confrontaties aangaat tegen een aantal muzikaal dreigende eindbazen. Figment 2: Creed Valley begint zijn symfonie op Nintendo Switch in februari 2022, en een gratis demo zal later vandaag beschikbaar zijn in de Nintendo eShop!

OlliOlli World van Roll7

Flip en stroom door de levendige en levendige wereld van Radlandia en ontmoet kleurrijke personages terwijl je je een weg baant, bedriegt en lucht om de mystieke skategoden te ontdekken tijdens je zoektocht naar Gnarvana. Doorkruis een heerlijke en vreemde wereld terwijl je missies en uitdagingen aangaat en onderweg nieuwe vrienden maakt. OlliOlli World rolt naar Nintendo Switch 8 februari 2022, en pre-orders beginnen later vandaag in de Nintendo eShop!

Afterlove EP van Pikselnesia

Van de creative director van What Comes After en Coffee Talk komt een meeslepend verhaal over liefde, verlies en lyriek. Afterlove EP speelt zich af in Jakarta, Indonesië, en richt zich op de jonge muzikant Rama, die worstelt met het componeren van muziek nadat zijn vriendin Cinta is overleden. Een mixtape van visuele roman, ritmespel en verhalend avontuur, Afterlove EP daagt je uit om een ​​EP met muziek te voltooien om een ​​belofte aan Cinta te vervullen. Er zijn meerdere eindes op basis van de keuzes die je maakt, evenals een originele soundtrack van de Indonesische band L’alphalpha en opvallende art direction van Soyatu. Begin opnieuw in Afterlove EP, die in de zomer van 2022 op Nintendo Switch wordt gelanceerd.

Loco Motive van Robust Games

Klim aan boord van de Reuss Express en onderzoek de verdachte dood van Lady Unterwald in dit singleplayer point-and-click comedy-avontuur. Je speelt op verschillende momenten in het verhaal als een lastige advocaat, een amateurdetective en een undercoveragent. Onderweg ontmoet je een volledig ingesproken cast van eigenzinnige personages en los je hoofdbrekende puzzels op om je onschuld te bewijzen. Zoek uit wie wie is … en welk locomotief hen in de eerste plaats tot moord inspireerde. Loco Motive rolt in de zomer van 2022 naar de Nintendo Switch.

River City Girls 2 van WayForward

WayForward is terug met het vervolg op de veelgeprezen beat-’em-up River City Girls. Er zijn weer problemen in River City, met hogere inzetten, gemenere straten en nog meer over-the-top humor. Kruip in de huid van een van de zes personages, inclusief de terugkerende krachtpatsers Kyoko en Misako. River City Girls 2 bevat nieuwe bewegingen, vijanden, gebieden en items … om nog maar te zwijgen van vertakkende paden, evenals een nieuwe soundtrack van de componist van de eerste game, Megan McDuffee. Laat de vuisten alleen vliegen, of werk lokaal of online samen met een vriend.** River City Girls 2 komt in de zomer van 2022 naar de Nintendo Switch.

Dungeon Munchies van maJAJa

Als je trek hebt, moet deze 2D side-scrolling actieplatformgame zeker je verlangen stillen. Met de hulp van de ondode Necro-Chef Simmer jaag je op monsters, kook en eet je ze op! Er zijn ongeveer 100 gerechten die verschillende mogelijkheden bieden. Mix en match om de juiste maaltijd voor je speelstijl te krijgen. Zorg ervoor dat je met een eclectische cast van personages, een hilarisch zij-splitsend verhaal en charmante 2D-pixelart een vraatzuchtige eetlust opwekt wanneer Dungeon Munchies zijn weg naar de Nintendo Switch verslindt … later vandaag!

Let’s Play! Oink Games van Oink Games

Een verzameling bordspellen van ontwikkelaar Oink Games komt naar Nintendo Switch. Ga op spannende en risicovolle speurtochten in Deep Sea Adventure. Word de grootste investeerder in Startups. Vang de “schetstige” schurk en laat je niet vangen in A Fake Artist Goes to New York. Verzamel voorraden met je mede-astronauten om te overleven in Moon Adventure. De spellen zijn ontworpen om gemakkelijk te begrijpen te zijn en tegelijkertijd het gevoel van hun originele tafelbladversies vast te leggen. Je kunt alle games lokaal* en online** spelen met vrienden dichtbij en ver weg! Start een spelletjesavond met Let’s Play! Oink Games, die later vandaag wordt gelanceerd als een getimede console exclusief op Nintendo Switch …

OMORI van OMOCAT, LLC

Reis heen en weer tussen twee vreemde en levendige werelden, elk boordevol kleurrijke vrienden en vijanden, om een ​​vergeten verleden te ontdekken. Je ervaart een onconventioneel verhaal en turn-based vechtsysteem, aangevuld met warme illustraties van de beroemde kunstenaar OMOCAT, die ook een groot deel van het spel heeft geproduceerd, geschreven, geregisseerd en gecodeerd. De veelgeprezen RPG OMORI wordt in het voorjaar van 2022 gelanceerd op Nintendo Switch.

Chicory: A Colorful Tale from Team Chicory

Chiory: A Colourful Tale, een avonturenspel over schilderen waarin je probeert iemand te zijn, speelt zich af in een wereld van kleurboeken waar je op alles kunt tekenen. Gebruik je schilderkrachten om nieuwe plaatsen te verkennen, puzzels op te lossen, je vrienden te helpen en de wereld te veranderen. Witlof, supersterkunstenaar en drager van de Borstel, ontbreekt, en alle kleur in het land verdween met haar. Het is aan jou, de grootste fan van Witlof, om de Brush op te pakken en voor haar in te vullen. Het is een flinke klus, maar je bent er klaar voor… waarschijnlijk! Maak je klaar om een ​​grote plons te maken wanneer Chicory: A Colourful Tale later vandaag op Nintendo Switch arriveert!

Timelie van Urnique Studio

Elke seconde telt in Timelie, een stealth-puzzelavontuur waarmee je de tijd kunt besturen als een mediaspeler. Bekijk toekomstige gebeurtenissen om je ontsnappingsstrategie uit het verleden te plannen, sluip langs vijanden en manipuleer de tijd in deze gezelschapsreis met een mysterieuze kat en een klein meisje met voorkennis. Bestuur zowel het meisje als de kat tegelijkertijd, timing hun bewegingen en acties om elkaar aan te vullen, ontsnap aan detectie, leid vijanden af ​​en ontsnap uiteindelijk aan de wereld waarin ze vastzitten. Verlies jezelf in een levendige wereld vol kleurrijke abstracties en surrealistische beelden wanneer Timelie sluipt Nintendo Switch binnen met een demo en volledige gamelancering … later vandaag!

Don’t Starve Together van Klei Entertainment:

Vecht, bouw, bouw en verken samen in de stand-alone multiplayer-uitbreiding voor het compromisloze overlevingsspel in de wildernis, Don’t Starve. Betreed een vreemde en onontgonnen wereld vol vreemde wezens, verborgen gevaren en oude geheimen. Kies uit meer dan een dozijn speelbare overlevenden, elk met unieke krachten om je te helpen de mysteries van ‘The Constant’ te ontrafelen. Werk samen met je vrienden in een privégame of vind online nieuwe vrienden. Van 15 december om 10 uur PT tot 21 december om 23:59 uur PT, Nintendo Switch Online-leden kunnen de originele Don’t Starve: Nintendo Switch Edition-game downloaden en uitproberen in de nieuwste Game Trial. Je opgeslagen gegevens voor de Game Trial worden niet verwijderd wanneer de proefperiode afloopt, dus je kunt ook verdergaan waar je was gebleven als je de game later koopt!

Ad